Sågverksoperatörer

Sågverksoperatörer

Är du en lagspelare som gillar att arbeta, har högt tempo men som sätter säkerheten i första hand? Vi söker fler operatörer till Södra Wood i Mönsterås. 

ARBETSBESKRIVNING
Rollen som operatör på Södra Wood är lärorik och här får du bra arbetskamrater som värderar att man ska trivas ihop i det dagliga arbetet. Arbetet består av varierande uppgifter i produktionen där du utför arbetet inom ramar för kvalité och resurser. Du arbetar i lag där du roterar mellan olika stationer och kommunicerar med dina kollegor via radio/telefon. Arbetet innebär exempelvis övervakning, lösa produktionsstörningar och emballering.

I rollen ingår även:
*Att tillsammans med skiftlaget arbeta mot de mål och nyckeltal som gäller.
*Att dela med sig av erfarenhet och kunskap till sina kollegor.
*Att aktivt delta i förbättringsarbete, LEAN och medverka i att ta fram arbetsinstruktioner.

DIN PROFIL
Vi ser att du har B-körkort och goda kunskaper i svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du tar initiativ och som ser vad som behöver göras. Du trivs med ett fysiskt och varierande där du får inblick i hela produktionskedjan. Har du tidigare arbetet med LEAN ser vi det som meriterande.
 
Tjänstgöringsort: Mönsterås
Omfattning: Heltid med start enligt överenskommelse
Arbetstid: Skiftgång
Anställning: Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med goda möjligheter till direkt anställning hos kund.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2023 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Erica Odenmyr, tel 0734-305346 eller erica.odenmyr@onepartnergroup.se. 

Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.sodra.com
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se