Platschef till NGA Pressverktyg i Mönsterås

Platschef till NGA Pressverktyg i Mönsterås

Vi söker nu en handlingskraftig platschef med ordningssinne och lönsamhetstänk som vill ta verksamheten till nästa nivå!

Arbetsuppgifter

Som platschef kommer du att vara den som leder verksamheten framåt och ansvarar för vidareutvecklingen av bolaget. Tjänsten innefattar marknads-, personal-, samt budgetansvar. Vår nuvarande platschef kommer fortsatt att finnas kvar som stöd i verksamheten men kommer att fokusera på nya arbetsuppgifter.

I din roll som platschef består arbetsuppgifterna av att sköta kontakter och förhandlingar med befintliga samt potentiella nya kunder och leverantörer. Du kommer att leda och planera produktionen. Du ansvarar för den dagliga driften, samordnar, arbetar med kontinuerlig uppföljning, har hand om personalfrågor och medarbetarsamtal. Arbetet innebär en hel del administration och vi arbetar med IT-baserade hjälpmedel så vi förutsätter att du har god datorvana. EXP GROUP stödjer verksamheten med lednings-, ekonomi-, data- och HR-support. I tjänsten ingår resor till kunder och leverantörer.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du utöver en mycket god social förmåga besitter egenskaper som ett stort och genuint intresse och kunnande inom teknik. Du drivs av att göra bra affärer, gillar ordning och reda samt har goda ledaregenskaper. Du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i en ledande befattning i en teknisk miljö. Har du erfarenhet av CAD/CAM är det meriterande. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning eller likvärdig teoretisk/praktisk kompetens.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vill hitta dig som präglas av engagemang och kan föra det vidare till övriga i verksamheten. Du knyter enkelt nya kontakter, skapar lätt förtroende, har integritet och arbetar för ett gott arbetsklimat.

Hos oss är beslutsvägarna korta och det finns stora möjligheter för dig som platschef att påverka arbetet och utveckla såväl företaget som dig själv.

Om tjänsten

Tjänsten som platschef är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på NGA Pressverktyg. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Körkort är ett krav.

Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NGA Pressverktyg utvecklar, konstruerar och tillverkar pressverktyg på uppdrag av kunder. Dessutom legotillverkar vi pressade stålprodukter i främst excenterpressar. Vi har stor spännvidd i vår produktion och kan ta fram detaljer i både mindre och större produktionsvolymer med stor variation i detaljernas utformning och konstruktion. NGA Pressverktyg ägs av och ingår i EXP GROUP och i gruppen finns flera andra tillverkande industriföretag.