Slutmontör till Groth Kaross i Mönsterås

Slutmontör till Groth Kaross i Mönsterås

Arbetsuppgifter

Är du en driven person med känsla för detaljer? Har du tidigare erfarenhet av montering och ett stort intresse för tillverkningsprocesser? Välkommen med din ansökan till tänsten som montör redan i dag! Här ges du möjlighet att växa i din yreksroll som montör på ett trevligt företag i Mönsterås. I din roll som montör ä du delakrig i prosessen av att tillverka kundanpassade skåp till last- och släpfordon.

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag.

Formell kompetens
  • Du har arbetslivserfarenhet, kunskap och/eller ett stort intresse inom områden som bygg, svets, el, fordon, industri och/eller verkstadsteknik
  • Tidigare erfarehet från montering är meriterande men inget krav
  • Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift
  • Körkort och tillgång till egen bil
Din bakgrund

Vi söker dig som har driv och engagemang i din yrkesroll. Team-känsla är A och O så din förmåga att samarbeta är hög.
Samtidigt bör du inte rädas för att arbeta självständigt. Du är nogrann och tycker om att arbeta praktiskt. Har du verktygsvana och/eller maskinvana så är det meriterande. Har du viljan att utvecklas i din roll som montör, så finns det goda chanser till att tjänsten övergår i en tillsvidaretjänst hos Groth Kaross.

Personliga egenskaper

Som person är du en utåtriktad och social lagspelare. Du har en hög arbetsmoral och du är även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Mönsterås

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Groth Kaross bedriver tillverkning och försäljning av skåpbyggnationer i sandwitchkonstruktion samt specialbyggnationer för alla typer av lastbärare (lastbilar, släpvagnar, containrar etc.) Företaget är beläget i Mönsterås och har varit verksamt sedan 1952. För mer infomation besök gärna www.grothkaross.se

Tjänsten tillsätts och bemannas via Lernia, all kontakt går via angiven kontaktperson.