Tekniskt intresse? Sök tjänsten till detta stora och välkända sågverk!

Tekniskt intresse? Sök tjänsten till detta stora och välkända sågverk!

VI söker dig med teknisk bakgrund eller dig med ett stort tekniskt intresse!

Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos oss kommer du arbeta som en del i produktionslinje. Du kommer ha ett varierande arbete och rotera mellan olika stationer. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara att säkerställa driften och övervaka produktionen. Arbetet innebär även att hantera problem och avvikelser som uppstår med exempelvis maskinerna. Vi söker dig som är tekniskt lagd och tycker om att arbeta i team. Du är därmed troligtvis duktig på att kommunicera och har en god samarbetsförmåga! Därutöver behöver du kunna arbeta självständigt.

Formell kompetens
  • Har fyllt 18 år
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Har gått en teknisk gymnasieutbildning och/eller har ett stort tekniskt intresse
  • Har datavana och tidigare erfarenhet av att arbeta i datasystem
  • Goda kunskaper i svenska språket utifrån ett säkerhetsperspektiv
Meriterande
- Truckkort

Personliga egenskaper
Det finns möjlighet att utvecklas och ta nya kliv i din karriär. Vi tror därför att du som söker är en målinriktad och arbetsam person som har en positiv inställning till att arbeta. Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra. Säkerheten är mycket viktig och det är därför av stor vikt att du som person har lätt för att ta till dig och följa instruktioner samt är säkerhetsmedveten och noggrann.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning/ Heltid/Mönsterås

Arbetstiderna kommer vara varierande i skiftgång och helger förekommer.

Tillträdesdag
Löpande tillsättning enligt överenskommelse

Information

Vi tar inte emot samtal under processen, vi ber er respektera detta och hänvisar frågor till bemanning.kalmar@lernia.se .

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan - redan idag!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.