Nu söker vi erfarna truckförare för kortare uppdrag!

Nu söker vi erfarna truckförare för kortare uppdrag!

Har du truckkort och erfarenhet av att köra truckar av större modeller? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Truckförare! Uppdraget är på heltid och passar dig som uppskattar ett fysiskt arbete med varierande arbetstider. Tjänsten tillsätts löpande - skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta för Lernia
Den här tjänsten innebär att du är Lernias ansikte utåt. Du kommer att arbeta på ett företag i Mönsterås, men vara anställd av oss. I arbetet ingår att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt och arbetet på lagret flyter på utan hinder. Arbetsuppgifterna är varierande och främst kommer du arbeta som truckförare, men vid behov kommer du även arbeta som sågverksoperatör.

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom truckkörning, specifikt hjullastare, att söka tjänsten. Om du har erfarenhet av industribranschen och att vara sågverksoperatör ser vi det som meriterande. Du är driven, noggrann och har en positiv inställning till att arbeta! Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra.

Formell kompetens
  • Har gått en teknisk gymnasieutbildning och/eller har ett stort tekniskt intresse.
  • Har truckbehörighet för C2 (hjullastare).
  • Behärskar svenska i både tal och skrift.
  • Har körkort B och tillgång till bil.
  • Har fyllt 18 år
Det är meriterande om du
  • Tidigare arbetat som sågverksoperatör.
  • Har truckbehörighet för C3B (timmertruck).
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning som bemanningskonsult hos Lernia Bemanning/Heltid/Mönsterås

Arbetstiderna kommer vara varierande i skiftgång. Anställningen är till en början 3-6 månader. För rätt person finns det stor möjlighet till förlängning.

Tillträdesdag
Löpande tillsättning enligt överenskommelse.

Information
Vi tar inte emot samtal under processen, vi ber er respektera detta och hänvisar frågor till bemanning.kalmar@lernia.se.

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan - redan idag!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.