Virkesmätare till Södra Wood Mönsterås

Virkesmätare till Södra Wood Mönsterås

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.

Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Vi välkomnar dig att bidra till verksamheten med din kompetens - Det är bra att vi är olika.

Arbetsplatsen Mönsterås är stationeringsort för tjänsten. Arbetstiden är två skift(K2), 37 timmar/vecka, även lördagar, söndagar i schemat.

Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet till 2022-01-01 med möjlighet till förlängning, tillträde enl ök.

Ditt ansvar
Arbetsuppgifterna består av stockmätning samt andra förekommande arbetsuppgifter på mätstationen.

Vi utbildar dig internt när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kvalitetsledare. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Du får din grundlön även under utbildningstiden.

Vem är du?
Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor samt att vara en bra lagspelare. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. En positiv inställning kommer du långt med. Du är noggrann, ordningsam och har lätt för att samarbeta. Du är engagerad, professionell och förtroendeingivande.
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av BIOMETRIA Ekonomisk förening
Hemsida https://www.biometria.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar: SDC och virkesmätningsföreningarna VMF Nord, -Syd och -Qbera. Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Vi är 800 medarbetare och finns i hela landet.