Servicetekniker till JOAB

Servicetekniker till JOAB

Söker du efter en arbetsplats med god gemenskap och högt i tak? Letar du efter ett varierat arbete med frihet under ansvar? Ta del av värdefull kunskap och bli nästa Servicetekniker hos JOAB som befinner sig i ständig utveckling!

JOAB är ett ledande och expansivt företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar. JOAB utvecklar, tillverkar och säljer hydrauliskt styrda lastbilspåbyggnader såsom liftdumpers, lastväxlare, Cameleont och sopbilsaggregat. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för sina kunder. Verksamhet bedrivs i Göteborg, Dals Rostock, Lessebo, Täby, Stockholm och Blomstermåla i Mönsterås kommun. JOAB har sedan starten 1963 kontinuerligt expanderat och erövrat marknadsandelar.


JOAB i Blomstermåla brinner för laganda och kundorientering. Här blir du välkomnad till en öppen och trevlig arbetskultur där personalen trivs och bidrar. Tillsammans strävar alla 35 medarbetare för att uppnå gemensamma mål genom gott samarbete, god stämning och hög kunskap. Ledare värderar en sund och positiv arbetsmiljö samt ständig kompetensutveckling för personalen.

Läs mer om företaget: https://www.joab.se/Din roll som Servicetekniker
Som Servicetekniker hos JOAB arbetar du med service och reparation av hydrauliskt styrda påbyggnader till lastbilar. Arbetsuppgifter kan innefatta allt från svets till programmering och felsökning. Tjänsten är mycket varierande och du arbetar med JOABs egna produkter i verkstad eller ute hos kund. Du får använda din kreativitet för att hitta lösningar på skador och felsöka problem.

Frihet under ansvar
Den goda gemenskapen hos JOAB i Blomstermåla bygger på tillit och respekt. Som servicetekniker har du eget ansvar att utföra ditt arbete noggrant med fokus på god kundleverans. Ditt tjänstgöringsområde innefattar södra Sverige och resor till kunder förekommer i tjänsten. På plats i Blomstermåla arbetar du nära tillsammans med ditt serviceteam i en positiv och familjär atmosfär där alla tar sitt ansvar och bidrar med humor och glädje. Arbetstider: 07.00-15.45 med undantag för resor.

Ledare satsar på din utveckling
JOAB i Blomstermåla är specialister främst inom lastväxlare, sopbilsaggregat och kranar. Kompetent personal med stor kunskap finns med under din introduktion till arbetet och vidare under din utveckling i företaget. Inom JOAB finns karriärmöjligheter och din ledare satsar på din kompetensutveckling i form av utbildningar och ger dig rätta förutsättningar att lyckas i din roll.Vem trivs här?

Vi söker dig med intresse för teknik, service och mekanik. Du är en händig person med ett stort intresse för att skruva och använda din kreativitet. Du besitter god problemlösningsförmåga och håller ordning i din arbetsmiljö. Du trivs med samarbete och ställer gärna upp för dina arbetskollegor. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden som ska få den service som förväntas, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!

För att lyckas som Servicetekniker är det främst viktigt att du är intresserad och vill utvecklas. Du behöver lätt kunna anpassa dig till nya miljöer och ta eget ansvar. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som mekaniker eller med service och reparation av fordon. Har du tidigare kunskaper och erfarenheter av fordonselektronik, hydraulik, svets, felsökning eller programmering kommer detta vara till stor fördel.

Det krävs att du besitter tekniska grundkunskaper, innehar B-körkort samt talar svenska flytande.
Meriterande är truckkort, travers och C-körkort.


Är du intresserad?
Om du tycker tjänsten är spännande är du välkommen att skicka in din ansökan med ett CV och personligt brev. Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att processen avslutas när tjänsten blivit tillsatt. I denna rekrytering samarbetar företaget med Adecco och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig, Mindy Samwel via 073-684 7171 eller mindy.samwel@adecco.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.