Servicemekaniker till JOAB

Servicemekaniker till JOAB

För att ytterligare öka servicegraden mot kunderna söker vi kompetenta servicemekaniker till JOAB:s skickliga team vid enheten i Blomstermåla, med sopbilar som specialitet. Vi söker dig som är tekniskt skicklig och brinner för kundservice.

Arbetsuppgifter
Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader. I Blomstermåla är vi som enda enhet specialiserade på Sopbilar. Arbetet fördelas mellan arbeten i fält och service i egen verkstad och innebär fokus på mekanik, hydraulik, el och styrsystem.

I rollen behöver du vara självdrivande och trivas med att arbeta nära kunden. Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och trivs med samarbeten. För att nå bästa resultat för kunden är det en självklarhet för dig att ställa upp för dina arbetskollegor, dela dina kunskaper och lära av andras erfarenheter. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att lyckas som mekaniker är det viktigt att du är tekniskt kunnig och vill fortsätta utvecklas. Du har erfarenhet av arbete med felsökning och reparationer inom el och hydraulik. Har du också erfarenhet av att programmera mjukvara är det en mycket stor fördel. Du är van vid och duktig på att kommunicera och samarbeta med kunder och kollegor. Både svenska och engelska talar och skriver du utan hinder. B-körkort är ett krav då du behöver ha möjlighet att resa i tjänsten och arbeta i fält. Även lastbilskort är meriterande i rollen.

Om tjänsten

JOAB erbjuder ett omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av serviceteamet där du får ta ansvar och får möjlighet till kompetensutveckling. Kollektivavtal - Teknikföretagen IF Metall. Förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård med mera.

Tjänsten som servicemekaniker är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på JOAB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar

med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående

rekryteringsprocessen svarar Maria Edner på via 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 280 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi, med kontroll och kvalité i enlighet med kraven för ISO 9001 och ISO 14001. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder. Vår flexibla organisation och strävan att arbeta nära användarnivå har gett oss ett starkt varumärke. Det bästa kvittot är det återkommande förtroendet vi får av våra kunder. Verksamheten bedrivs idag i Göteborg, Dals Rostock, Lessebo, Täby, Stockholm Syd och Blomstermåla i Mönsterås kommun. JOAB har sedan starten 1963 kontinuerligt expanderat och erövrat marknadsandelar.