EKS Mönsterås söker Servicetekniker

EKS Mönsterås söker Servicetekniker

EKS Mönsterås måste växa, därför söker vi dig!
Våra samarbetspartners och kunder har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför en erfaren och duktig Servicetekniker. Våra arbetsuppgifter består av allt i från service av ventilation, luftinjustering, till att vara med vid felavhjälpning från våra beställare. Kort och gott, EKS har fina möjligheter för utveckling.

Nu hoppas vi att vi fångat din uppmärksamhet så att du söker till oss. Vi är ett bra och sammansvetsat gäng så ni kommer att få härliga kollegor.

Din bakgrund
Som Servicetekniker söker vi efter dig som har dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat med luftinjustering, ventilationsservice, samt andra fastighets tekniska installationer, helst i några år. Vi ser gärna att man ser lösningar före problem, att man kan jobba både ensam och i projektform med flera kollegor. Våra kunder är vana vid engagerade medarbetare så vi sätter stor vikt vid social kompetens. Det blir roligare och vi får fler ansvarsfulla kollegor.

EKS bakgrund
EKS Energi & Klimat Service AB är ett expansivt företag med goda ambitioner och ett stort engagemang.
EKS startades i augusti 2010, med tanken att samla all fastighets teknisk kunskap på ett ställe. Vi har lyckats!

EKS har genom våra kunniga medarbetare en bred kunskap inom fastighetsteknik såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, brandlarm samt konsult.

EKS är ISO certifierade enligt 9001, 14001 samt OHSAS 18001. Vårt mål är att ha 100 procent nöjda medarbetare och kunder. Vårt miljömål är att påverka där vi gör störst insats, hos våra kunder. Arbetsmiljö ligger oss varmt om hjärtat, vi lägger stor vikt vid att det ska vara bra arbetsklimat.

Ansökan och kontaktperson
Har vi fångat din nyfikenhet? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan eller via vår hemsida. Skicka med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-05-15. Vi jobbar löpande med urvalet av intressanta ansökningar så vänta inte för länge.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från företag som säljer rekryteringstjänster.

Kontaktperson: Mikael Nilsson, 072-999 03 71 mikael.nilsson@eks-ab.se
Mer info
Kontaktperson Mikael Nilsson
Telefon 072-999 03 71
Område Oskarshamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eks-ab.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (5 dagar kvar)