Servicetekniker med kylkompetens samt styr och reglertekniker till EKS Mönsterås

Servicetekniker med kylkompetens samt styr och reglertekniker till EKS Mönsterås

EKS Mönsterås
måste växa, därför söker vi dig!


Våra samarbetspartners och kunder har en fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför Servicetekniker med kylkompetens samt en styr och reglertekniker. Vi är ett bra och sammansvetsat gäng så ni kommer att få härliga kollegor. Våra projekt består av allt från mindre serviceinstallationer till stora ventilationsentreprenader. Kort och gott, EKS har fina möjligheter för utveckling.

Nu hoppas vi att vi fångat din uppmärksamhet så att du söker till oss.

Er bakgrund

Servicetekniker med kylkompetens: Vi söker efter dig som har dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som servicetekniker och eller kyltekniker, helst i några år. Vi ser gärna att man ser lösningar före problem, det blir roligare och vi får ansvarsfulla medarbetare. Att man kan jobba både ensam och i projektform med flera kollegor. Våra kunder är vana vid engagerade medarbetare så vi sätter stor vikt vid social kompetens.

Styr och reglertekniker: Vi söker efter dig som har dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat som styr och reglertekniker, helst i några år. Vi söker en person med driv och vilja att lära och utvecklas. Vi ser gärna att man ser lösningar före problem, det blir roligare och vi får ansvarsfulla medarbetare. Att man kan jobba både ensam och i projektform med flera kollegor. Våra kunder är vana vid engagerade medarbetare så vi sätter stor vikt vid social kompetens.
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eks-ab.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs vidare, lite historia

EKS Energi & Klimat Service AB är ett expansivt företag med goda ambitioner och ett stort engagemang.

EKS
startades i augusti 2010, med tanken att samla all fastighetsteknisk kunskap på ett ställe. Vi har lyckats!

EKS har genom våra kunniga medarbetare en bred kunskap inom fastighetsteknik såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, brandlarm samt konsult. Vi brukar skoja om att den totala erfarenheten är på över 100 år i företaget.

EKS är ISO certifierade enligt 9001, 14001 samt OHSAS 18001. Vårt mål är att ha 100 procent nöjda medarbetare och kunder. Vårt miljömål är att påverka där vi gör störst insats, hos våra kunder. Arbetsmiljö är en annan viktig del där vi arbetar systematiskt enligt SAM. Vi lägger stor vikt vid att det ska vara bra arbetsklimat.