Vi söker chaufför till en av våra spolbilar!

Vi söker chaufför till en av våra spolbilar!

Vi är ett entreprenadföretag i Mönsterås som funnits i 50 år och som med tiden byggt upp en stor bredd där vi erbjuder en rad olika tjänster till privata och offentliga kunder samt till företag i främst Kalmar län. Kvalitet i det vi gör och god service gentemot våra kunder är ledord i vårt arbete. Sedan snart 10 år är vi certifierade enligt FR2000 som är ett lednings- och kvalitetssystem.

Vi söker nu en chaufför till en av våra spolbilar. Den person vi söker ska kunna arbeta självständigt, vara driven och ta stort ansvar för sitt arbete. Professionalitet och känsla för kvalitet ser vi som viktiga egenskaper hos Dig som vill börja jobba hos oss.

Du som söker skall ha minst C-behörighet samt giltigt YKB. Har Du dessutom ADR-tank är det ett plus. Vidare krävs det att Du har god fysik då det ofta förekommer tunga lyft i arbetet. Har Du erfarenhet av högtrycksspolning, slamsugning eller liknande arbete är det ett stort plus.

Våra ordinarie arbetstider är mellan 07:00 och 16:00. Visst övertidsarbete kan dock förekomma. Utöver det har vi även jourverksamhet som vi vid intresse kan diskutera vidare kring.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Lön efter överenskommelse.

Skicka Din ansökan med foto och CV till alvinssons@telia.com
Mer info
Email Mejla Alvinssons AB
Område Mönsterås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alvinssons.se/
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (54 dagar kvar)