Teknisk koordinator sökes

Teknisk koordinator sökes

För vår uppdragsgivares räkning söker vi nu en teknisk kunnig person som vill arbeta på ett mindre företag i Mönsterås tillsammans med ett sammansvetsat gäng där- Kvalitet, Styrka , Flexibilitet och Innovation är ledorden och genomsyrar företaget och de anställda.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att konstruera ritningar för påbyggnadsskåp och liftramp i 2-D program. Ritningarna hämtas ur program speciellt framtagen för olika biltillverkare. Du kommer också arbeta med material, inköp- och lagerhantering genom att ansvara för att delar av material finns på plats genom inköp och kontakt med leverantörer och kunder. I tjänsten igår också att ansvara för ABC-karossens kvalitetssystem ,uppdatera samt revidera det vid behov och vara behjälplig vid revisioner. Du kommer också ansvar för arbetsbeskrivningar och arbetsmoment och se till att dessa revideras eller uppdateras vid behov.

Formell kompetens
  • Utbildning och/eller erfarenhet inom teknik, konstruktion, lager eller inköp
  • För att trivas och lyckas i rollen har du goda kunskaper i system gärna ritningssystem samt ett intresse för design och konstruktion.
  • Du ska också tycka om att vara spindeln i nätet och ha mycket kontakt med sälj och externa parter
  • Grundläggande datorkunskaper
  • Svenska och engelska, flytande tal och skrift
  • B-körkort och tillgång till bil
Din bakgrund

Du har erfarenhet och kunskap inom teknik gärna från ett mindre företag inom tillverkning eller teknik. Du kanske har en bakgrund som tekniker med fokus på ritningsläsning eller har erfarenhet av inköp av material samt arbetat med lager och materialtillförsel. Du har också kunskaper om datorsystem och är en fena på att dokumentera och uppdatera processer.

Personliga egenskaper

Du behöver vara samarbetsvillig och flexibel och gilla att jobba över gränser för att vara behjälplig där det behövs. Du trivs bäst när du får ha många bollar i luften och får använda din expertis och stora servicekunskap.

Anställningsform/omfattning/tjänstgörings ort

Visstid/heltid/Kalmar/Mönsterås med chans till anställning hos kund

Tillträdesdag

Januari 2020 eller enligt överenskommelse

Information

Arbetstiderna är förlagda dagtid 07-16.

Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mönsterås
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ABC Karossen startades i Mönsterås i slutet av 1970-talet. Då byggdes de nu klassiska ABC-husvagnarna. De var redan då i en klass för sig med nytänkande och utvecklad teknik med sandwichkonstruktion. Idag är de fortfarande ett familjeägt företag med mer än 40 års erfarenhet som innovativa påbyggare.