Hoppa till innehåll
Zeppelin Sverige AB logotyp

Junior SAP Lösningsarkitekt

Ansök nu

Är du i början av din yrkeskarriär? Vill du jobba med två av världens bästa varumärken, affärssystemet SAP och Caterpillar? Om svaret är ja, då ska du läsa vidare!

Om rollen

Zeppelin Sverige/Danmark är i en expansiv fas och vi går nu in i en helt ny systemmiljö med SAP S/4Hana som bas samtidigt som vi effektiviserar och formar om våra affärsprocesser.

Vi söker dig som vill bli vår framtida lösningsarkitekt och som vill vara med och utveckla både affärssystemet och våra affärsprocesser. I början kommer du att ingå i vårt pågående implementationsprojekt för att på det viset få chansen att gradvis växa in i rollen. Du kommer att få en erfaren lösningsarkitekt som mentor.

Du kommer att bli omgiven av ett dedikerat och ett professionellt team som kommer att ta dig på en resa snarare än bara vara kollegor. Teamet består av personer från Sverige, Danmark och Tyskland, både från olika delar av verksamheten och IT. I rollen som SAP Lösningsarkitekt rapporterar du till Head of Business IT Norden.

Du kommer framåt att ha en viktig roll och bland annat vara ansvarig för dokumentering och uppdatering av vårt systemlandskap, tillsammans med vår verksamhet, lokal IT och vår centrala IT avdelning i Tyskland, Group Information Services.

Din erfarenhet

  • Du har eftergymnasial utbildning - inriktning inom systemvetenskap, IT arkitektur eller likvärdigt

  • God kunskap i engelska, tyska är ett plus

  • Tidigare erfarenhet av SAP är ett plus

DIn profil

  • Intresserad av att lära nytt

  • Kommunikativ och positiv

  • Du har ett stort intresse av affärsprocesser och affärssystem

Vi söker dig som är nyfiken, lösningsorienterad, flexibel, social och intresserad av att förstå helheten.

Geografisk placering och resande

Placeringsort är på HK i Mölndal. Resande förekommer i tjänsten, både inom Sverige, men även resor till Danmark och Tyskland förekommer.

Frågor? Kontakta Mimmi Espeland, 0725-009200

Sista ansökningsdag: 2023-06-18

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare