Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Tranpenadkoncernen söker en Ekonomiassistent/Junior Business Controller

Tranpenad är ett bemanningsföretag med höga tillväxt- och lönsamhetsmål men även höga mål om kundservice och nöjda medarbetare. Tranpenads värdeord "Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande" har sedan starten 1999 lett till att bolaget idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar och driftpartnerlösningar inom Lager, Logistik, Industri- och E-handel. 2022 förvärvades Eyes4work som är en verksamhet som bedriver matchningstjänster på uppdrag av Arbetsförmedlingen.

Omsättningen landade 2022 på 870 Mkr med en ambition att nå över 1 miljard 2023. Tranpenadkoncernen är en koncern i en expansiv fas, med hög entreprenörsanda och stora möjligheter för personlig utveckling.

Om rollen

Som ekonomiassistent/junior controller blir du en viktig del av Tranpenadkoncernen och ingår i ett mindre ekonomiteam. Du kommer att arbeta med alla bolag inom koncernen, men med fokus på Eyes4work. Dina arbetsuppgifter är både återkommande fakturering, kund- och leverantörsreskontra men även uppföljning och analyser. Ad-hoc uppdrag som uppkommer vartefter avdelningens behov kommer också vara en stor del av din vardag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande;
  • Fakturahantering/Fakturering
  • Matchning av inbetalningar
  • Ekonomisk rapportering och uppföljning
  • Behjälplig vid bokslut
  • Medverka i att utveckla och förmedla rutiner för bolagets verksamhetsstyrning
  • Vara en aktiv del av utvecklingsarbete, proaktiv föreslå förbättringsåtgärder
Vi söker dig som vill vara med på resan att ta Tranpenad till en omsättning på 1 miljard. Du har stor ansvarskänsla och ett stort intresse av affären. Du räds inte ansvar och utmaningar - du välkomnar dem.

Om dig som söker
Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning ekonomi, gärna med erfarenhet av ekonomiassistentarbete eller liknande, men du kan även vara nyutexaminerad med hög arbetskapacitet/ambitionsnivå. Vi ser att du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift och har god datorvana. Du är noggrann, analytisk, resultatinriktad och drivande i att nå uppsatta mål. Du är ansvarstagande med god förmåga att skapa förtroendefulla relationer genom engagemang och flexibelt förhållningssätt.

Tranpenad erbjuder dig en spännande och utmanande tjänst i ett företag som satsar på tillväxt. Du kommer få möjlighet att jobba med förbättringsarbete för att utveckla, effektivisera och optimera verksamheten. Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt. Placeringen är på huvudkontoret i Mölndal.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta CFO Jennie Ahlgren 0761-257120 jennie.ahlgren@tranpenad.se

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett test som skickas till dig via Alva Labs. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.

Varmt välkommen med Din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 maj 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare