Värdetransportör till Loomis

Värdetransportör till Loomis

Vill du ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete och samtidigt få en betald väktarutbildning? Trivs du med bilkörning? Då kan tjänsten som värdetransportör vara något för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Loomis är marknadsledande inom värdehantering i Sverige och har sitt Göteborgskontor i Mölndal. Kärnan i verksamheten är värdetransport, där de varje dygn förflyttar kontanter och värdeföremål till och från butiker, banker, deponeringsboxar och uttagsautomater.

I arbetsuppgifterna ingår:
- Att hämta och lämna dagskassor genom att köra bil
- Tömma serviceboxar
- Ladda uttagsautomater

Du behöver inte ha någon erfarenhet som väktare sedan tidigare då Loomis kommer stå för väktarutbildning om du inte redan har detta. Det är då obligatoriskt att delta i utbildningens alla moment, inklusive praktisk yrkesträning, där du får betalt även under utbildningsperioden. Utbildningen startar den 10 mars och sker under dagtid på vardagar.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna kommer variera mellan 06:00 - 20:00 samt arbetspassens längd varierar mellan 10 till 12 timmar. Detta gör att man får många lediga dagar i veckan. Som anställd är du alltid välkommen att lämna önskemål om schema som Loomis försöker tillgodose för att underlätta i vardagen.

Denna rekryteringsprocess görs av StudentConsulting, men anställning och arbetsplats är Loomis Sverige AB.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ordningsam, serviceinriktad och har ett starkt driv. Du trivs med fartfyllda arbeten och att få vara fysiskt aktiv. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som budbilschaufför eller inom ett serviceyrke där man håller ett högt arbetstempo då det är förkommande i denna roll. Du kommer att arbeta självständigt och det är därför av vikt att du är pålitlig och kan fatta egna beslut. Som värdetransportör är du Loomis ansikte utåt och du träffar många kunder under din körning.

Krav för tjänsten är att du:
- Har en fullgjord gymnasieutbildning.
- Har goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska.
- Innehar B-körkort.
- Är ostraffad, drogfri och ha ordnad ekonomi. Säkerhets- och bakgrundskontroller genomförs som ett steg i rekryteringsprocessen.

Har du redan en väktarutbildning är det någonting som väger väldigt tungt och du behöver då ej starta din anställning hos Loomis med väktarutbildningen på nytt utan genomgår då enbart en värdetransportutbildning.

Vi kommer tillsätta tjänsterna löpande, och vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt.

Sökord: Värdetransport, B-chaufför, Bud, Väktare, Leverans

Sökord: Värdetransport, B-chaufför, Bud, Väktare, Leverans
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 7 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se