Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobb som fönsterputsare

Ansök nu
Söker du efter nya utmaningar och tycker att rollen som fönsterputsare låter spännande? Då kan detta vara ditt nästa sommarjobb!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en engagerad person som vill jobba med fönsterputs hos en av våra kunder i Göteborg. Genom en rad olika tjänster skapar vår kund trivsamma och inspirerande arbetsplatser, där fönsterputs är en av tjänsterna de erbjuder.

Din roll kommer vara att utföra fönsterputsning för olika butiker i centrala Göteborg. Arbetsdagarna spenderar du för det mesta själv vilket ställer krav på handlingskraftighet samt en förmåga att arbeta självständigt och under eget ansvar. Du träffar dock mycket kunder när du är ute och arbetar, och tjänsten passar därför perfekt för dig som trivs i det personliga mötet med kunder.

Uppdraget är ett sommarvikariat på heltid (måndag-fredag) med start i början av juli. Arbetstider är ca 08-17 (vissa dagar arbetar du 07-16).

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett sinne för detaljer, är självgående, vågar ta initiativ och brinner för kvalitet. Du är noggrann och flexibel i ditt arbetssätt samt har en god koordinationsförmåga. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakt med kunder har du en positiv och serviceinriktad inställning.

Vi tror att du är driven och engagerad i ditt sätt att vara och har en vilja att lära dig nya saker. Det är starkt meriterande om du har arbetserfarenhet av fönsterputs eller fastighetsskötsel sedan tidigare.

Följande är krav:
- God svenska för att kunna kommunicera med kunderna och läsa instruktioner
- B-körkort och god lokalkännedom i Göteborg med omnejd
- Möjlighet att arbeta hela sommarperioden, juli-augusti

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag då vi håller intervjuer löpande.

Sökord: Fönsterputs, Lokalvård, Fastighet, Service, Sommarjobb

Sökord: Fönsterputs, Lokalvård, Fastighet, Service, Sommarjobb
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare