Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Montör med inriktning elektronik!

Ansök nu
Har du ett intresse för elektronik och vill lära dig mer om kretskortstillverkning? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som gillar elektronik, mekatronik eller teknik och som vill jobba heltid hos vår kund i Mölndal som har både utveckling och produktion av kretskortstillverkning samlat under ett tak.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera men främst rör det sig om montering, provning, felsökning samt manuell lödning av kretskort till bl. a. styrsystem.

Det är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Tjänsten kommer att starta så fort vi hittat rätt person. Vi startar med en provanställning 6 mån, och därefter finns goda möjligheter till förlängning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
- Har goda kunskaper inom elektronik, samt förståelse för elementära samband samt termer som används i yrket.

Meriterande med erfarenhet av:
* Komponentmontering på kretskort
* Prövning och felsökning av elektronik
* Lödkunskaper

Det är också meriterande om du har gått en utbildning inom elektronik, eller med annan teknisk inriktning, exempelvis på Chalmers.

Då du kommer att arbeta i ett team så ser vi att det är av yttersta vikt att du är social, flexibel samt har lätt för att samarbeta.

Låter det här som något för dig? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum, sök redan idag!

Sökord: Elektronik, Teknik, Montör

Sökord: Elektronik, Teknik, Montör
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare