Hoppa till innehåll

Elektronikmontör till heltidstjänst!

Är du passionerad när det kommer till elektronik och nyfiken på kretskortstillverkning? Letar du efter en långsiktig heltidstjänst med goda utvecklingsmöjligheter? Då är detta din chans!

Information om uppdraget:

Vi letar efter en engagerad montör med inriktning på elektronik och teknik för att bli en nyckelspelare hos vår kund i Mölndal. Här kombineras utveckling och produktion av kretskortstillverkning under ett och samma tak.

Som elektronikmontör kommer dina arbetsuppgifter variera men främst rör det sig om montering, provning, felsökning samt manuell lödning av kretskort till bl. a. styrsystem. Även om arbetet är självständigt kommer du arbeta tätt ihop med kollegor och arbetsledare och således arbeta i en högteknologisk miljö där du kommer att lära dig mycket.

Tjänsten är på heltid och start sker enligt överenskommelse. Arbetstider kan variera men rör sig främst om dagtid måndag-fredag. Detta är en långsiktig tjänst som inleds med en provanställning på 6 månader och som kan komma att gå över till en tillsvidareanställning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för elektronik och teknik och som är nyfiken på kretskortstillverkning. Du är praktiskt lagd och har god motorik i fingrarna och trivs med pilligt arbete. Då du kommer att arbeta i ett team så ser vi också att det är av yttersta vikt att du är social, flexibel samt har lätt för att samarbeta.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
- Har goda kunskaper inom elektronik, samt förståelse för elementära samband samt termer som används i yrket.

Meriterande med erfarenhet av:
- Komponentmontering på kretskort
- Prövning och felsökning av elektronik
- Lödning
- Utbildning inom elektronik, eller med annan teknisk inriktning.

Låter det här som något för dig? Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum, sök redan idag!

Sökord: Elmontör, Elektronikmontör, Kretskort, El, Elektronik

Sökord: Elmontör, Elektronikmontör, Kretskort, El, Elektronik
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga