Hoppa till innehåll
Är du en Junior Systemutvecklare som vill vara del av ett bolag där du får vara med och utvecklas? Har du nyligen avslutat din systemutvecklingsutbildning alternativt är inne på din sista termin och är redo för din första arbetsutmaning? Har du erfarenhet/utbildning där du fått att koda i .NET miljö och vill vara med och utveckla framtidens mobila robotlösningar? Då kan tjänsten som Junior Systemutvecklare hos Soft Design vara något för dig!

Om företaget
Soft Design designar, utvecklar, levererar och ger support till marknadens modernaste förarlösa/operatörslösa automationslösningar med mobila robotar till framsynta producerade och distribuerande företag. Soft Design erbjuder integrerade system och tjänster – från rådgivning och design till implementering, igångkörning och kontinuerlig kundservice. Bakom företagets succé finns egenutvecklade hård-och mjukvaruprodukter, såsom automatiska transport-och lagersystem, som används av kunder i hela världen i de flesta branscher.

De är i europeisk toppklass, med en stark bas i Skandinavien och med många kunder ute i Europa, Nordamerika och Asien. Typiska kunder är Nestlé, Volvo, Sandvik, AstraZeneca, Arla, Heinz, Tempur, VW, Jaguar, Pfizer, Orkla och DHL.

Idag arbetar cirka sextio personer inom verksamheten med varierande senioritet och kunskap i branschen. Det som kännetecknar teamet är omtänksamhet och präglas av gemenskap och prestigelöshet.

Om tjänsten som Junior Systemutvecklare
Som Systemutvecklare kommer du bli del av ett utvecklingsteam om 10 personer där teamet vanligtvis är uppdelat om tre personer per produkt. Du kommer få en gedigen introduktion, en mentor samt ha erfarna Systemutvecklare vid din sida som kommer ge dig rätt förutsättningar för att lyckas och utvecklas i rollen. Teamet arbetar i projektform med nyutveckling och kundanpassning av autonoma mobila robotsystem gällande funktioner kring realtidsfunktioner, operatör-och kommunikationsgränssnitt, algoritmer och AI-lösningar. I takt med att du blir varm i kläderna kommer du primärtesta din egen kod i simulerad miljö och i vissa projekt delta i drift av system ute hos kund. I ett projekt kan du komma arbeta nära projektledare, projektingenjörer, konfiguratörer och testare.

Tyngdpunkten ligger i Backend men även viss funktionell Frontend kommer vara aktuell i rollen, där du kommer att arbeta i en .NET miljö i Visual Studio och koda i C#.  Rollen ger därför stora möjligheter, när du blivit varm i kläderna, att arbeta med frihet under ansvar och själv disponera sin tid men du har alltid stöd av andra projektmedlemmar och utvecklare när frågor uppstår.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Beskriva och planlägga lösningar för kund och projektteam.
• Fullstack-programmering inom .NET.
• Medverka vid driftsättning hos kund.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom teknik och/eller systemutveckling/programmering. Du kanske nyligen har avslutat din nuvarande utbildning i programmering och står inför din första arbetsutmaning alternativt läser din sista termin. För att lyckas i tjänsten behöver du ha praktisk erfarenhet av att arbeta i .NET-miljö med tyngd i Backend där Frontend är en bonus. Vidare är det viktigt för rollen att du har ett brett tekniskt intresse, är nyfiken på att lära dig mer om programmering och har initiativtagande inställning där du vågar ställa frågor. 
Soft Design arbetar med kunder internationellt och du behöver därav behärska svenska så väl som engelska flytande. 

Då du kommer samarbeta med andra funktioner i projekt och ha viss dialog med kunder är det också väsentligt att du är en lagspelare som har en fallenhet för ordning och struktur. Detta för att du ska kunna planera och orientera dig mellan olika kunder, arbetsuppgifter och projektfaser.

Viktigt för tjänsten är:
• Eftergymnasial utbildning inom Programmering/Systemteknik alternativt arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig.
• Praktisk erfarenhet av programmering, i .NET, gärna i Windows-miljö.
• Tekniskt intresse och nyfikenhet på att lära sig mer om programmering.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

Meriterande:
• 1+ års erfarenhet av programmering i .NET.

Soft Designs erbjudande
Soft Design erbjuder en variationsrik tjänst där du får möjlighet att arbeta efter frihet under ansvar. Du kommer att bli en del av en god arbetskultur och få tillgång till ett eget arbetsrum. Utvecklingsteamet består av en grupp Systemutvecklare med god erfarenhet som kommer att agera mentorer för dig.

Övrigt
Omfattning: Heltid.
Placering: Mölndal.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Fast månadslön, enligt överenskommelse.

Låter tjänsten som Junior Systemutvecklare på Soft Design spännande? Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 apr. 2023 (3 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare