Montör till Skylotec Nordic AB i Lindome

Montör till Skylotec Nordic AB i Lindome

Är du tekniskt intresserad och praktiskt lagd? Då kanske det är du som blir vår nästa montör! Skylotec Nordic AB är världsledande inom personlig skyddsutrustning för höghöjdsarbete och klättring och nu söker vi ytterligare en montör till vår produktionssite i Lindome där vi är experter på Power Ascenders.

Skylotec Nordic AB i Lindome
Vi utvecklar och producerar avancerad portabel utrustning för material och personlyft och dessa kallas för Power Ascenders. Våra Power Ascenders används vid höghöjdsarbete, räddningsarbete samt militära och polisiära insatser, de bygger på unik egenutvecklad teknologi och säljs genom återförsäljare över hela världen.

I fina lokaler, precis bredvid tågstationen, finner du produktion, lager, utveckling, marknad och försäljning, alla samlade under samma tak. Vi är i dagsläget ett team om 30 personer, fördelade på två arbetsplatser i Sverige, som präglas av sammanhållning, flexibilitet samt noggrannhet där ledordet är säkerhet!

Du erbjuds
 • Att få bli en del av ett företag där kollegor trivs och har roligt tillsammans. En familjär känsla där alla bidrar med just sin kompetens för att skapa världsledande produkter och i sin tur nöjda kunder
 • Delaktighet, ansvar och möjlighet till stor påverkan på din egen vardag samt utveckling utifrån tidigare erfarenhet och kompetens
 • Förmåner som bland annat friskvårdbidrag, terminalglasögon och hälsoundersökning

Arbetsuppgifter
Som montör hos Skylotec Nordic AB i Lindome får du vara med och producera olika modeller av Power Ascenders. Monteringen sker i moderna lokaler och arbetet planeras veckovis med rotation mellan de olika arbetsstationerna, du kommer ha varierande och utvecklande arbetsuppgifter.

För att lära dig arbetet kommer du gå bredvid en erfaren kollega för att sedan kunna arbeta mer och mer självständigt. Arbetet sker individuellt men det är givetvis mycket viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Du blir en del av ett härligt produktionsteam som idag består av 8 montörer som internt kallas produktionstekniker då denna roll kan innefatta mer än bara montering om du vill det.

Vi söker dig som
 • Har praktisk erfarenhet inom legomontering, elektronik, batterier och mekanik
 • Är händig och intresserad av att vara med och utveckla produkter
 • Talar och skriver svenska obehindrat och har grundläggande kunskaper i engelska. Andra språk som till exempel tyska är meriterande
 • Har grundläggande datakunskap
Det är även meriterande om du har arbetat som exempelvis servicetekniker, elektronikmontör eller med hantering och skeppning av farligt gods.

Som person är du:
 • Självgående
 • Noggrann
 • Initiativtagande
 • Samarbetsvillig
Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Tillsvidare med inledande provanställning om 6 månader
 • Placering: Lindome (nära tågstationen)
 • Bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret kan komma att genomföras inför en eventuell anställning

Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan stängas ner innan ansökningstiden är utgången om vi hittar rätt person.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.skylotec.com/eu_en
Sista ansökningsdag 16 mars 2023 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skylotec Nordic AB ingår i den tyska Skylotec koncernen, en av världens största producenter av produkter för säkert arbete på höjd, med cirka 1000 anställda spridda över hela världen.

Sedan introduktionen av världens första Power Ascender redan 1997 har Skylotec Nordic AB i Lindome, tidigare ActSafe AB, tagit ett stadigt grepp om den globala marknaden för motordriven rope access. Våra innovativa Power Ascenders möjliggör snabb, säker och pålitlig repåtkomst.

Vi bidrar till våra kunders framgång och levererar alltid produkter och service av högsta kvalitet. Vi har en snabbt växande exportverksamhet genom vårt globala nätverk av utsedda och pålitliga distributörer.

Hållbara produkter med banbrytande design och med den senaste tekniken - Det är det vi är bäst på!