Hoppa till innehåll
Salming logotyp

Ekonomiansvarig till Salming Sports, Mölndal

Nu rekryterar vi en ekonomiansvarig. Det här är rollen för dig som är van att arbeta med hela redovisningsflödet och som motiveras av stort eget ansvar samt att driva och utveckla arbetet framåt.

Som ekonomiansvarig hos oss har du ett helhetsansvar för ekonomifunktionen, vilket innebär att du arbetar operativt med redovisningens alla delar samt upprättar budget och analyser. Du sitter med i ledningsgrupp och stöttar ledningsgruppen i ekonomiska frågor. Ekonomiarbetet utförs i affärssystemet Microsoft Business central och via Power BI.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra
  • Månads- och årsbokslut
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Budgetering, uppföljning samt analyser
  • Göra prognoser och lönsamhetsuppföljningar, likviditetsprognoser
  • Valutaavstämningar
  • Kontakt med bank och myndigheter
  • Rapportering till VD/ledning, styrelse och ägare
  • Utveckla rutiner och system
  • Göra utredningar på uppdrag av ledningen

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta självständigt med redovisning, bokslut och analyser. Du vet vad det innebär att arbeta högt och lågt och kan axla rollen som ansvarig för ekonomifunktionen. Du trivs i ett mindre bolag med arbetsuppgifter som spänner över ett stort område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av partihandel med lagerhantering och har du även kunskap kring personalfrågor och lön är det meriterande.

Du har högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande förvärvade kunskaper, har goda kunskaper i Excel samt behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen är du en person som är engagerad, tar egna initiativ att driva arbetet framåt på ett strukturerat och noggrant sätt. Du är analytisk, ser lätt helheten, har ett stort affärsfokus och är intresserad av att effektivisera processerna. På Salming sports är vi 8 personer och det är därför av stor vikt att du också trivs med nära samarbeten.

Vad erbjuds du hos oss?

Hos oss erbjuder vi utöver en spännande och central tjänst; hjälpsamma och duktiga medarbetare, kollektivavtal, en friskvårdstimme per vecka som nyttjas både individuellt och i lag samt ett väl tilltaget friskvårdsbidrag för att uppmuntra en aktiv livsstil i linje med varumärket.

 

Om Salming Sports

Salming Sports is a shoe, equipment and apparel company based in Gothenburg, Sweden. Our purpose is to make you progress and perform, no matter what level you’re at. To make that possible, we offer Swedish performance & design at its best. No nonsense products for no nonsense people.

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 apr. 2023 (8 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare