Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Utesäljare fordonsindustrin till Fameco – Göteborg

Ansök nu
Om Fameco AB
Fameco AB är en global leverantör av högkvalitativa C-parts såsom fästelement, tråd-, och plåtkomponenter. Fameco AB är den självklara partnern för alla tillverkare inom den tunga fordons-, och allmän industrin inkl dess underleverantörer som kräver hög kvalitet, servicenivå, kvalitet, logistik och totalkostnad.. Bland våra nuvarande kunder finns stora och välkända industrikoncerner, bland annat inom den tunga fordonsindustrin och vi är stolta över att ha en hög kundnöjdhet och en hög leveranssäkerhet. Fameco AB är en del av den globalt välkända Keller & Kalmbach-koncernen och vi har vårt kontor i Mölndal samt lager i Hillerstorp.

Är du inte från vår bransch men känner ändå igen vår logga? Då har du kanske sett den på axlarna på IFK Göteborgs spelare. Vi är nämligen stolt huvudpartner till IFK Göteborg.

Om rollen
Som utesäljare hos oss arbetar du mot fordonsindustrin och dess underleverantörer. I teamet har du flera dedikerade kollegor som jobbar hårt för att ge kunderna bästa lösningen och upplevelsen. Dina kontaktytor hos kunderna är oftast inköp men kan även infatta andra beslutsfattare som ser nyttan med vårt erbjudande.Du arbetar primärt med att bearbeta nya kunder. I rollen ansvarar du för hela säljprocessen från prospektering, mötesbokning, genomförande av kundmöten, tar fram skräddarsydda offerter, uppföljning och avslut och din uppgift är att med hjälp av våra leverantörer leverera bästa möjliga lösning till kunderna. Du som säljare hos oss driver affären framåt och upprätthåller goda relationer med kunderna. Du jobbar nära innesälj och försäljningschef med fokus på tillväxt inom ditt affärsområde. Du utgår från vårt kontor i Mölndal och rapporterar till försäljningschef. Längre resor ingår normalt inte men kan absolut förekomma. Här efterfrågar vi flexibilitet.

Vi erbjuder
 • Ett bolag med kapitalstarka ägare med ett långsiktigt tänk och ekonomisk stabilitet.
 • Ett bolag i stark tillväxt och utveckling - här får du möjlighet att vara med tidigt och sätta din prägel med goda utvecklingsmöjligheter framåt.
 • Korta beslutsvägar med möjlighet att påverka.
 • Proffsiga och hjälpsamma kollegor som har roligt tillsammans.
 • Kollektivavtal, friskvårdsbidrag och 30 dagars semester.
 • Förmånsbil.
Om dig

Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och söker en person som triggas av att vara med och bidra till vår fortsatta framgång. Vi växlar upp säljorganisationen och här du möjlighet att sätta din prägel på säljprocessen. Gillar du frihet under ansvar och har erfarenhet av produktförsäljning mot fordonsindustrin kan detta vara din nästa möjlighet.

Vi söker dig som känner igen dig i nedan beskrivning
 • Tidigare erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat.
 • Du har har ett högt affärsmannaskap och eget driv.
 • Du är serviceminded och tycker det är en självklarhet att alltid prioritera kunden först, alla kunder är lika viktiga.
 • Har en hög vilja att göra affärer
 • Körkort
 • Du kan kommunicera både på svenska och engelska på en professionell nivå.
 • Du har Grundläggande administrativ kompetens och är van att arbeta i Officepaketet.
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet av liknande försäljning gentemot fordonsindustrin eller industrikunder.
 • Befintligt kontaktnät inom fordonsindustrin.
Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vad du kan göra. Personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen. Vi söker dig som är driven, med hög energi, uthållighet och en vilja av att göra affärer och skapa hållbara relationer.

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johanna Nygren. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna på johanna.nygren@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Ytterligare information om företaget, besök gärna vår hemsida

[Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”]
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare