Hoppa till innehåll
SalesOnly Sverige AB logotyp

Industrisäljare till Fameco – Göteborg

Ansök nu
Om Fameco AB
Fameco är ett bolag som värdesätter hög kvalitét och hållbarhet, med korta beslutsvägar och härliga kollegor. Det går bra för oss och vi är väldigt måna om att behålla vår starka position på marknaden som en partner som alltid levererar med hög kvalité och hög leveranssäkerhet. Fameco AB är en global leverantör av högkvalitativa C-parts såsom fästelement, tråd-, och plåtkomponenter. Fameco AB är den självklara partnern för alla tillverkare inom den tunga fordons-, och allmän industrin inklusive dess underleverantörer som kräver hög kvalitet, servicenivå, logistik och totalkostnad. Bland våra nuvarande kunder finns stora och välkända industrikoncerner, bland annat inom den tunga fordonsindustrin och vi är stolta över att ha en hög kundnöjdhet och en hög leveranssäkerhet. Fameco AB är en del av den globalt välkända Keller & Kalmbach-koncernen och vi har vårt kontor i Mölndal samt lager i Hillerstorp.
Är du inte från vår bransch men känner ändå igen vår logga? Då har du kanske sett den på axlarna på IFK Göteborgs spelare. Vi är nämligen stolt huvudpartner till IFK Göteborg.

Om rollen
Som vår nya säljare kommer du att vara en nyckelspelare i att bygga upp och utveckla vår försäljning mot industrisektorn. Hos oss finns en unik möjlighet att vara med och forma och strukturera vår försäljningsstrategi från början, samtidigt som du bygger upp starka relationer med våra industrikunder.

Vi förstår att det här är ett jobb där inte allt är färdigt, och vi letar därför efter en person som inte bara trivs i den typen av miljö, utan som också triggas av det. Du kommer vara med och påverka och förbättra processerna i realtid och för rätt person kan det finnas möjligheter ta ett större ansvar inom affärsområdet i framtiden.

Vi välkomnar dig som är redo att ta itu med utmaningarna och som inte är rädd för att lägga ned det arbete som krävs för att bygga upp något stort. Din passion och energi kommer att vara avgörande för vår framgång, och i gengäld kommer du att få möjlighet att vara med och forma din karriär inom vårt företag.Om du är redo att ta klivet in i en dynamisk och utvecklingsorienterad miljö, där din insats verkligen kommer att göra skillnad, ser vi fram emot att höra från dig.

Arbetsuppgifter
Som utesäljare hos oss arbetar du mot industrisegmentet. I teamet har du flera dedikerade kollegor som jobbar hårt för att ge kunderna bästa lösningen och upplevelsen. Dina kontaktytor hos kunderna är oftast inköp men kan även infatta andra beslutsfattare som ser nyttan med vårt erbjudande.

Du ansvarar för hela säljprocessen - från prospektering till avslut. Du bearbetar såväl befintliga som nya potentiella kunder. Du prospekterar, bokar möten, genomför kundpresentationer, tar fram skräddarsydda offerter och följer upp för att säkerställa högsta kundnöjdhet. Du arbetar nära våra leverantörer för att leverera de bästa möjliga lösningarna till dina kunder.Du som säljare hos oss driver affären framåt och upprätthåller goda relationer med kunderna. Du jobbar nära innesälj och försäljningschef med fokus på tillväxt inom ditt affärsområde. Du utgår från vårt kontor i Mölndal och rapporterar till försäljningschef.

Längre resor ingår normalt inte men kan absolut förekomma. Här efterfrågar vi flexibilitet.

VI ERBJUDER
 • Ett bolag med kapitalstarka ägare med ett långsiktigt tänk och ekonomisk stabilitet.
 • Ett bolag i stark tillväxt och utveckling - här får du möjlighet att vara med tidigt och sätta din prägel med goda utvecklingsmöjligheter framåt.
 • Korta beslutsvägar med möjlighet att påverka.
 • Proffsiga och hjälpsamma kollegor som har roligt tillsammans.
 • Kollektivavtal, friskvårdsbidrag och 30 dagars semester.
 • Förmånsbil.
Om dig
Hos oss finns en unik möjlighet att vara med och forma och strukturera vår försäljningsstrategi från början, samtidigt som du bygger upp starka relationer med våra industrikunder. Den här rollen är för dig som går i gång på resultat och att allt inte är förutbestämt. Vi söker därför en individ som inte bara känner sig bekväm i en sådan omgivning, utan som också lockas av utmaningen.

Du kommer att aktivt delta i att påverka och optimera processerna i realtid i nära samarbete med försäljningschef och för den rätta personen öppnar sig potentialen att ta på sig större ansvar inom vårt affärsområde framöver.Gillar du frihet under ansvar och har erfarenhet av produktförsäljning mot industrin kan detta vara din nästa möjlighet.

Vi söker dig som känner igen dig i nedan beskrivning:
 • Tidigare erfarenhet av B2B försäljning med goda resultat, gärna gentemot industrikunder
 • Du är uthållig och envis
 • Du har ett högt affärsmannaskap och eget driv.
 • Du är serviceminded och tycker det är en självklarhet att alltid prioritera kunden först, alla kunder är lika viktiga.
 • Har en hög vilja att göra affärer
 • Körkort
 • Du kan kommunicera både på svenska och engelska på en professionell nivå.
 • Du har grundläggande administrativ kompetens och är van att arbeta i Officepaketet.
Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vad du kan göra. Personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen. Vi söker dig som är driven, med hög energi, uthållighet och en vilja av att göra affärer och skapa hållbara relationer.

Känner du igen dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Johanna Nygren. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna på johanna.nygren@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ytterligare information om företaget, besök gärna vår hemsida

[Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”]

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare