Hoppa till innehåll
SafeTeam logotyp

Projektör inom Lås till SafeTeam!

Ansök nu
Har du erfarenhet av mekaniskt arbete inom låsbranschen, byggbranschen eller liknande och vill ta ett nästa kliv som Projektör? Är du lösningsorienterad med förmåga att kunna se helheten i ett problem? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med SafeTeam en Projektör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SafeTeam.

SafeTeam söker dig som vill bidra till den fina laganda och härliga stämning som råder hos dem. Du är ordningsam och ansvarstagande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge god service till såväl kunder som kollegor. Kärnan i SafeTeams företagskultur är "Service i särklass" och något som genomsyras i det dagliga arbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och SafeTeams önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som Projektör innebär projektering av säkerhetslösningar inom lås och framtagning av låssystem i nära samarbete med SafeTeams kunder. Som Projektör/projektledare kommer du att vara med i säljprocessen. I rollen ingår även ansvar för kalkylering, framtagande av systemlösningar, offerter, tilläggsbeställningar, genomförande av projekt med teknikeransvar. Även uppföljning med kunder och kundbearbetning.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av lås
  • Har erfarenhet av mekaniskt arbete
  • Har förmåga att ge hög service- "det där lilla extra"- till såväl kunder som kollegor.
  • Har god datorvana
  • Har B-körkort
Det meriterande för tjänsten om du har erfarenhet av lås och varit projektör av något slag sedan tidigare. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SafeTeam. Du är ansvarstagande, noggrann, och strukturerad. Du trivs med att leda projekt i nära samarbete med kunder och kollegor och har god produktkännedom.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

#projektör #safeteam #lås #service #projektledare #försäljning #kalkylering #systemlösningar
Mer info
Kontaktperson
Adrian Couture
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare