Hoppa till innehåll
OIO logotyp

Sommarjobb - supply planner

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker dig som vill bli del av ett livsmedels företag i framkant, där du får möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö, hantera spännande utmaningar och utvecklas inom supply chain. Vi söker en driven och engagerad person till rollen som Junior Supply Planner till slutet av september där du kommer att vara en viktig del i arbetet för att skapa en effektiv och smidig hantering av orderflödet.

Om tjänsten:
I ditt arbete kommer du att hantera en stor orderstock och i nära samarbete med lager arbeta för att hantera volymerna som kommer in via systemet. Med målet om att ha ett så jämnt fördelat orderflöde på månaden som möjligt arbetar du för att löpande släppa order till plock/pack. Du tar hänsyn till den kapacitet kollegorna på lagersidan har och arbetar även för att lösa problem samt planera in artiklar som blivit försenade eller måste prioriteras med kort varsel.

Som Junior Supply Planner kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att inkludera:
  • Ta emot order och koordinera dessa för plock och pack.
  • Kontinuerlig dialog med lager för att säkerställa en effektiv hantering av orderflödet.
  • Ansvara för att jämnt fördela orderstocken över månaden i syfte att optimera leveransprocessen.
  • Samarbeta med kollegor i teamet och på andra avdelningar för att lösa eventuella problem som kan uppstå under hanteringen av orderflödet.
Vi söker dig som:
  • Nyexaminerad inom relevant utbildning inom logistik/supply chain på minst YH-nivå.
  • Har god förståelse för flöden och hur ditt arbete påverkar hela kedjan.
  • Tidigare arbetat i en roll som innefattat samarbete över teamgränser och externa kontakter.
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
För att lyckas i rollen som Junior Supply Planner krävs att du är lösningsorienterad och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö. Du har förmågan att hantera stora flöden och bibehålla lugnet även under stressiga situationer. Dessutom har du en god förmåga att skapa och underhålla relationer, både internt och externt. Att du dessutom besitter en "can do-inställning" kommer vara centralt för att lyckas i ditt dagliga arbete. Ett ytterligare plus i kanten är om du har ett genuint systemintresse.

Har du tidigare arbetat i en liknande roll som innefattat materialplanering, produktionsplanering eller någon annan typ av flöde är det starkt meriterande.

Om anställningen:
Detta är ett sommarvikariat som stäcker sig i fyra månader, från 1 juni till 20 september. Anställningen kommer att inledas med en introduktion där du som ny får gå bredvid erfarna kollegor och möjlighet att driva din egen utveckling. Förutom V.29-32 finns flexibilitet att vara ledig, max en vecka sammanhängande.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid, kontorstider 8-17
  • Start: 1 juni 2024
  • Placering: Mölndal, Göteborg
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO:

Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
OIO logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren