Technical Writer/Digital Content Provider till Matthews Marking Systems // Göteborg

Technical Writer/Digital Content Provider till Matthews Marking Systems // Göteborg

Vill du jobba på ett internationellt bolag med en spännande expansion i sikte? Vi söker en Technical Writer/Digital Content Provider redo att skriva nästa kapitel på vår tillväxtresa!


Som Technical Writer/Digital Content Provider

Här kommer du få utlopp för dina kreativa kunskaper såväl som ditt tekniska intresse. Med Adobe Suite och CSM-systemet Paligo som främsta verktyg, kommer du att förpacka och författa teknisk dokumentation i form av manualer, instruktioner och utbildningsmaterial för våra kunders produkter. Vår framtida ambition är även att, tillsammans med dig, skapa mer rörligt material samt en gemensam plattform för det material vi tar fram, så om du har tidigare erfarenhet av HTML, CSS, videoredigering och/eller UX-utveckling kommer det att komma väl till pass. Redo att axla en bred roll i ett globalt företag med snabba beslutsvägar? Välkommen till oss!


Om Matthews Marking Systems

Vi på Matthews Marking Systems är en del av det globala företaget Matthews International som har lång erfarenhet av produktmärkning. Vi jobbar mot olika typer av branscher och märker allt ifrån huvudvärkstabletter, komponenter till bilar och gamla hederliga äggkartonger. Här välkomnas du in i en internationell och trivsam miljö där vi ständigt jobbar med vår interna kultur. Dessutom väntar en grundlig onboarding och utbildning i våra produkter, ett generöst friskvårdsbidrag, leasingcykel, flextid och kollektivavtal. För rätt person finns det såklart även stora möjligheter till utveckling inom bolaget.

Våra önskemål till dig:
  • En teknisk bakgrund och erfarenhet av CSM-system
  • Goda kunskaper i Adobe suite, (främst Illustrator) och MS Office Suite
  • Goda skriftliga kunskaper i engelska, särskilt teknisk engelska
  • Svenska i tal och skrift
  • Har du även kunskaper i SolidWorks eller annan 3D CAD-programvara ser vi det som meriterande
START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mikaela Ehk, mikaela.ehk@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-04-05

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Ehk
Telefon 031892835
Område Mölndal
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 apr 2023 (15 dagar kvar)