Hoppa till innehåll
MAX/AGV logotyp

Mekanikkonstruktör

Ansök nu
Vill du vara med att skapa framtidens robotlösningar inom tillverkningsindustrin? Motiveras du av korta beslutsvägar och att följa ditt projekt från start till slutprodukt? Trivs du bra i en prestigelös arbetsmiljö? Då kan tjänsten som Mekanikkonstruktör till Atab vara tjänsten för dig!

Om företaget
”MAX/AGV designar, utvecklar, levererar och ger support till marknadens modernaste förarlösa/operatörslösa automationslösningar med mobila robotar till framsynta producerade och distribuerande företag. Bakom företagets succé finns egenutvecklade hård-och mjukvaruprodukter, såsom automatiska transport-och lagersystem, som används av kunder i hela världen i de flesta branscher.

MAX/AGV är i europeisk toppklass, med en stark bas i Skandinavien och med flera kunder ute i Europa, Nordamerika och Asien. Typiska kunder är Nestlé, Volvo, Sandvik, AstraZeneca, Arla, Heinz, Tempur, VW, Jaguar, Pfizer, Orkla och DHL. Idag arbetar cirka trettio personer inom verksamheten med varierande senioritet och kunskap i branschen. Det som kännetecknar teamet är omtänksamhet och kulturen präglas av gemenskap och prestigelöshet.

Om tjänsten som Mekanikkonstruktör

Som Mekanikkonstruktör på MAX/AGV kommer du att arbeta i globala parallella projekt med utveckling och konstruktion av MAX/AGVs egenutvecklade, kundanpassade robotar. I rollen kommer du att ta fram tekniskt underlag, ritningar och göra beräkningar som du i samverkan med testare, programmerare, elkonstruktörer och andra projektdeltagare, säkerställer funktionalitet, tid- och budgetkrav. Du följer ditt projekt genom hela tillverkningsprocessen från start till leveransklar produkt. Du kommer framför allt arbeta i Cad-verktyget Inventor med ritningar i 3d. Vidare är det ditt uppdrag att sammanställa behov av material och säkerställa att konstruktionen ligger i fas med projekten. Du kommer att tillhöra ett team bestående av fyra mekanikkonstruktörer och tre elkonstruktörer samt samarbeta med andra interna funktioner så som inköp, projektledare och verkstad.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvar för den mekaniska nykonstruktionen av MAX/AGVs robotlösningar.
  • Samverka med interna projektdeltagare för att säkerställa funktionalitet, tid- och budgetkrav.
  • Löpande projektdokumentation.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad konstruktör eller har arbetslivserfarenhet som kan bedömas likvärdig. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har erfarenhet av mekanisk konstruktion och har god materialkännedom. Vidare behöver du behärska flytande svenska och engelska, har du även erfarenhet av att arbeta i Inventor är det meriterande.

Vidare söker vi dig som är en naturlig lagspelare och som trivs bra i en prestigelös arbetsmiljö. Du är strukturerad, noggrann och besitter förmågan att balansera kreativitet och kostnadsmedvetenhet.

Viktigt för tjänsten är:
  • Arbetslivserfarenhet inom mekanisk konstruktion, gärna av hydraulik– och/eller fordonskomponenter.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
  • Att du är en noggrann, strukturerad och prestigelös lagspelare.

MAX/AVGs erbjudande
MAX/AGV erbjuder en variationsrik tjänst där du får möjlighet att arbeta efter frihet under ansvar. Du kommer att bli en del av en god arbetskultur och få tillgång till ett eget arbetsrum. Du kommer till ett team bestående av kompetenta och engagerade kollegor som gärna delar med sig av kunskap och erfarenheter. 

Övrigt
Omfattning: Heltid, kontorstider. Flex tillämpas.
Placering: Huvudkontoret på Kryptongatan 5 i Mölndal.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.


Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare