Hoppa till innehåll
Maquire Sverige AB logotyp

VD till SETEK Group AB, Mölndal

Ansök nu
Nuvarande VD för SETEK Group kommer att övergå till styrelsearbete i bolaget, vi söker därför hans efterträdare för att genomföra planerad förändringsprocess som innefattar både organisationsöversyn och expanderad affärsverksamhet.

Uppdraget som VD innebär stort fokus på ledarskap samt organisations- och affärsutveckling som skapar lönsam tillväxt. Koncernen består idag av tre affärsdrivande dotterbolag med ambitiösa tillväxtmål. Du förväntas, tillsammans med styrelsen, vidareutveckla koncernen, etablera en strategi och organisation som möjliggör den planerade tillväxtresan. Som VD har du fullt resultat- och ledningsansvar för att driva den kommersiella utvecklingen av affärsenheterna tillsammans med respektive resultatansvarig. Du får möjlighet att arbeta i ett mindre företag med en stark entreprenörsanda och ett teknikkunnigt team.

I uppdraget ingår:
  • Leda och utveckla verksamheten, med fokus på lönsam tillväxt
  • Resultat- och personalansvar
  • Organisationsutveckling
  • Strategiska leverantörskontakter, avtal, förhandling
  • Rapportering till styrelsen
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och ett genuint intresse för och erfarenhet av teknik i kombination med stor kundförståelse. Du har god erfarenhet av affärsutveckling i ledande befattning inom produktutveckling med inriktning elektronik. Du har framgångsrikt lett en verksamhet genom tillväxtprocess med fullt resultatansvar. Tidigare VD-erfarenhet är inte ett krav, du som är en van ledare får här möjlighet att utveckla ditt helhetsansvar.

Som person är du engagerad och uthållig kombinerat med god struktur och analytisk förmåga. Du är en tydlig och inspirerande lagbyggare med vana av att leda och utveckla organisationer.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på maquire.se senast den 3 oktober, urval och intervjuer pågår. Vid frågor kontakta ansvarig konsult Maria Hörnestam på 076-338 76 46 eller Ann-Charlotte Björkman på 073-519 40 55.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SETEK Group är en teknikkoncern verksam inom system- och produktutveckling baserad på elektronik och mjukvara. Sedan 1985 har vi agerat utvecklingspartner för industrin och tillsammans med kund tagit fram, och producerat, lösningar som har möjliggjort kundens resa framåt. Inom SETEK sätter vi stolthet i att vara en pålitlig, teknikkunnig och problemlösande partner. Inom koncernen finns tre affärsdrivande bolag: SETEK Systems inom diagnostik, eftermarknad och testinstrument, Host Mobility inom telematiklösningar, samt Cabeco för design och produktion av högkvalitativa ledningsnät och specialkablage. SETEK Group har en självklar positionering inom elektromobilitet och Internet of things (IoT) och är nu inför en spännande tillväxtresa. Koncernen har 35 anställda, omsatte 2022 190MSEK och etablerar verksamhet i Tjeckien.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare