Hoppa till innehåll

Elektronikmontör | Vandewiele Sweden | Mölndal

Vill du arbeta som elektronikmontör?

Nu söker vi nya kollegor till vår kund Vandewiele Sweden!
Företaget ligger i utkanten av Göteborg (Mölndal) och tillverkar kretskort och andra moduler för industriella processer och är marknadsledande inom dessa produkter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Montering
  • Lödning
  • Avsyning
  • Testning
Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning eller som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du behöver ha ett tekniskt intresse och helst en längre erfarenhet inom det produktionstekniska. Du ska ha monterat tidigare, noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Har du ett intresse av att meka på din fritid ser vi detta som ett plus.

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående, noggrann och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/2-skift/Dagtid/Mölndal

Låter detta arbete intressant för dig? Vänta inte med din ansökan utan sök i så fall nu!

Tillträdesdag

Omgående/efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (2 dagar kvar)
Område

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stenungsund
Industri & Anläggning
Företagslogga