Koordinator till expansivt bolag

Koordinator till expansivt bolag

Om tjänsten
OIO söker på uppdrag av kund en administratör. Kunden är ett mindre bolag som tillhör en stor internationell koncern. Bolaget är verksamma inom vagnparkshantering. Idag är de ca 20 anställda och i denna rollen kommer du ha två kollegor som stöttar i samband med upplärning. Vår kund är ett mindre bolag med stark tillväxt och därför är det viktigt att du är prestigelös och trivs i en dynamisk miljö. Bolaget sitter i nybyggda lokaler i Mölndal.

Vi söker dig som tycker om administration och att hantera olika typer av data. Rollen är bred och med varierande arbetsuppgifter, men dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att ha ansvar för all data som kommer in från kunder och föra in uppgifterna i ett affärssystem. Du kommer även att assistera, ge service och vara en stödfunktion för företaget i stort, exempelvis stötta säljorganisationen, ekonomiavdelningen men även ha kontakt med kunder och leverantörer via mail och telefon. Du kommer även att vara en av personerna som ska ha överblick och kontroll över att information är tillgänglig och begriplig för andra personer i verksamheten.

Vi söker dig som
  • Trivs i en klassisk "Spindeln i nätet" roll
  • Har erfarenhet av att arbeta administrativt
  • Har hög social kompetens och tycker om att ge service i världsklass.
  • Flytande Svenska i tal och skrift
För att lyckas i rollen krävs att du är kommunikativ och har lätt för att knyta an och samarbeta med olika typer av människor i olika roller. Vi ser att du är prestigelös, noggrann och trivs i en snabbfotad miljö.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd av OIO med möjlighet till anställning direkt hos vår kund.

Övrig info
  • Omfattning: 100%
  • Start: Omgående, heltid 6 månader med goda möjligheter till förlängning
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Gustav Granqvist
  • Lön: fast månadslön, marknadsmässig
Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OIO
Sista ansökningsdag 3 apr 2023 (11 dagar kvar)