Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Operations Manager till Aqua Robur, Göteborg

Ansök nu
Som Operations Manager kommer du att ha en central roll i att säkerställa effektiva och smidiga flöden för våra produkter genom hela kedjan från leverantörer till kundorder. Du blir en nyckelperson framåt och får stora möjligheter att påverka verksamheten och den fortsatta utvecklingen av Aqua Robur. Hos oss blir du en del av ett drivet och nyfiket team som präglas av högt kundfokus och en unik lösning som gör skillnad för miljön och människor. Aqua Robur har vunnit flertalet stora innovations- och affärsidétävlingar i Sverige och Europa och har en mycket stark ägarbild.

Om rollen
Dina ansvarsområden kommer att inkludera samarbete med vårt kompetenta team internt inom försäljning, marknadsföring och produktutveckling. Du kommer att vara en nyckelspelare i att utveckla och implementera vår supply chain-strategi gällande strategiskt och operativt inköp, med fokus på att säkerställa kvalitet och leveranskapacitet av våra produkter i olika volymer samt minimera kostnad. Du kommer att arbeta tvärfunktionellt och inom företaget.

Du kommer att samarbeta tätt med vår teknikchef och vara ansvarig för att säkerställa att all nödvändig dokumentation och underlag för produktion, montering och kvalitetssäkring finns tillgängliga. Du kommer att arbeta med produktionsutveckling parallellt med att produkten utvecklas av FoU. Din förmåga att vara en "doer" och få saker gjorda kommer att vara avgörande i denna roll.

Din erfarenhet
För att trivas i rollen som Operations Manager hos Aqua Robur bör du ha något års erfarenhet av supply chain och inköp. Men tror även att du kan komma direkt från Universitet/Högskola men har arbetat i likande roll vid sidan av studierna. Du har kunskap om produktionsutveckling och förståelse för olika komplexa tekniska produkter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att hantera leverantörsavtal och inköp, samt att du har kunskap om certifieringsprocesser och kvalitetssäkring. Du har en förståelse för materialplaneringssystem och har en analytisk förmåga att optimera lagersaldon och inköp. Vi har krav på högskoleutbildning inom industriell ekonomi, produktionsteknik, maskinteknik eller motsvarande.

Om dig
Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du är kommunikativ och har god förmåga att samarbeta både internt och externt. Du är resultatinriktad och har förmågan att utveckla och förbättra processer för att säkerställa effektiva och ekonomiska leveranskedjor. Som person är du en lagspelare som vill samarbeta, du får gärna ha en entreprenöriell anda och trivs på ett mindre bolag där du får mycket ansvar.

Vad vi erbjuder dig
Du blir en del av ett scale-up bolag med som gör skillnad för miljön. Då vi är ett litet team är din insats av största vikt och du kommer ha stor möjlighet att påverka både din roll och ditt engagemang. Företaget har en mycket stark ägarbild i form av grundarna, Chalmers Ventures och Almi Invest, Länsförsäkringar och Latour Future Solutions, investeringsområdet inom Latour som inriktar sig på tillväxtbolag verksamma inom hållbarhetsindustrin.

Sök rollen
Du söker tjänsten med CV och personligt brev via jerrie.se senast den 5/6. Vi jobbar löpande med urvalet och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsult Cecilia Jarlsmark på
0723-05 33 43, cecilia.jarlsmark@jerrie.se Frida Dire på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Om Aqua Robur
Visste du att 30% av allt rent vatten försvinner på grund av läckor i systemet? Detta är något som Aqua Robur har en lösning på. Genom IoT-lösningen Fenix Hub ser Aqua Robur till att hitta läckor och därigenom förebygga problem. År 2020 vann de Europeiska Unionens pris inom Horizon 2020 som bästa lösning för vattennätsövervakning utan behov av extern strömkälla. Spännande bolag, eller hur?
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Aqua Robur Technologies grundades 2015 och befinner sig nu i en spännande tillväxtresa såväl inom Sverige som internationellt. Företaget erbjuder en helhetslösning för digital övervakning av vattenledningar samt spill- & dagvatten. Tekniken bygger på en världsunik energy harvester som genom vattenflödet genererar elektricitet för att driva sensorer och trådlös kommunikation. De lösningar som erbjuds ligger helt rätt i tiden med tanke på de enorma utmaningar som vattenbrist och översvämningar skapar världen över. Dessa utmaningar tar man idag på allt större allvar och implementerar intelligenta och hållbara lösningar för framtiden. Företaget har en mycket stark ägarbild i form av grundarna, Chalmers Ventures och Almi Invest och senaste tillskottet Latour Future Solutions.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare