Hoppa till innehåll
Innovitaskolan logotyp

Vi söker köksbiträde till Innovitaskolan Mölndal förskola

En skola skapad för framtidens behov

Framtiden är full av möjligheter. På Innovitaskolan utbildar vi för varje framtid. Vårt arbete innebär att skapa en bra utbildningsmiljö där vi kan ge våra barn och elever kunskaper och kompetenser för en ständigt föränderlig framtid.

Ditt uppdrag

Tillsammans med våra nyfikna och nytänkande lärare, pedagoger och medarbetare vill vi på Innovitaskolan göra skillnad för våra barn och elever, för varje framtid. Vi kombinerar traditionell undervisning, det vi och forskningen vet fungerar, men moderna verktyg och metoder som förändrar lärandet. Därigenom ger vi dem redskap att forma sin egen framtid.

Innovitaskolan Mölndal, förskola har fem avdelningar med totalt 98 barn och ca 17 pedagoger. Maten cateras från ett närliggande tillagningskök och förskolan har även ett nära samarbete med Innovitaskolan Mölndal, grundskola.

Vi söker nu ett köksbiträde och erbjuder en tjänst på 70%. Arbetstiderna hos oss är vardagar 9:30-15:30. Som köksbiträde arbetar du i köket med att hantera måltider så som lunch och mellanmål. Disk och administrativa arbetsuppgifter som varu- och måltidsbeställningar ingår samt daglig städning av förskolans kökslokaler. Du kommer utifrån Innovitaskolans koncept, balance att tillaga/förbereda varierade och näringsrika mellanmål. Som köksbiträde hos oss vill vi att du ska vara delaktig i verksamheten och samarbeta med både barn och pedagoger.

Din profil

Vi söker dig som är kreativ, samarbetsvillig, flexibel och serviceinriktad. Vi ser gärna att du tidigare arbetet i förskolekök och kan arbeta självständigt utifrån eget ansvar. Hos oss på förskolan är vi vuxna viktiga förebilder för barnen och vi ser därför att du sprider positivitet och glädje omkring dig samt uppmuntrar till en hälsosam vardag.

Vi erbjuder

På Innovitaskolan Mölndal erbjuder vi pedagogisk lunch och möjlighet till inköp av arbetskläder.

För oss är det viktigt att det går bra för dig och därför får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning och möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna bitr. rektor Charlott Algotsson på 031-673 987 eller mailadress charlott.algotsson@innovitaskolan.se

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Innovitaskolan består av 28 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare