Hoppa till innehåll
Ansök nu
Att det är människorna som skapar Hertz Sveriges framgång är ingen hemlighet. Bilarna är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang, kunskap och omtanke som gör oss till det ledande hyrbilsföretaget vi är.
Vill du vara en del av ett spännande bolag med stort hjärta som sätter människan i centrum? Där mobilitetslösningar, socialt ansvarstagande, engagemang för människor och omvärld ligger högt på agendan? Är du lite av en vältalig detektiv som älskar kundservice och kontakt med kunder genom telefon och mail. Då ska du läsa vidare, kanske är det just dig vi söker. Till vårt Customer Care Center i Mölndal söker vi nämligen skadehanterare.

Övergripande uppdraget handlar om att säkra korrekt hantering av skador gentemot kund genom en effektiv och professionell skadreglering, faktuering och registrering av skador och självrisker samt löpande förbättringsarbete. Arbetsuppgifter innefattar också att besvara och hantera kundtjänstärenden via telefon och mail samt agera support på våra obemmanade självservicekiosker när kunder behöver hjälp runt om i landet. Du kommer i denna roll ha löpande kontakt med försäkringsbolag och verkstäder samt vara support till våra medansvariga i nätverket för denna typ av frågor. Du arbetar tätt tillsammans med ditt team samtidigt som du har nära samarbete med de olika avdelningarna inom bolaget. Hos oss kallar vi oss medansvariga, du är van att arbeta självständigt och fatta snabba och kloka beslut. Du samverkar ofta och gärna med kollegor över hela Sverige och agerar oavsett situation alltid lugnt och professionellt.

Vi söker dig som trivs med att ha många olika kontaktytor, prestigelöst kommunicera med kunder och kollegor, har starkt kundfokus och är lösningsorienterad. Du lägger stor vikt vid noggranhet och vi vill att du bidrar med nya perspektiv och värdesätter olikheter. Ett intresse för bilar är ett plus. Du gillar att arbeta gentemot tydliga mål och är strukturerad och driven. Vi ser att du har minst gymnasial utbildning, några års erfarenhet av skadehantering samt goda kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift. Siffersinne och vana att utföra beräkningar och arbete i excel är del av vardagen så det ser vi gärna att du har. Vi föreutsätter att du arbetat i liknande tjänst tidigare eller har erfarenhet som gör att du har lätt att sätta dig in och förstå komplexiteten och vad rollen innebär. Vi arbetar i flera olika system så systemvana är viktigt.

Vi erbjude en riktigt spännande roll och möjlighet att påverka.
  • Bra förmåner
  • Utvecklande ledarskap kännetecknat av respekt
  • Arbetsplats präglad av servicekultur
  • Stor möjlighet att påverka kundupplevelse
  • Bolag med socialt ansvarstagande högt på agendan
Alla behövs för att säkra alla delar i vår verksamhet och därför är samarbete, respekt för varandra, trygghet och glädje grunden i allt vi gör. För att trivas med oss är det viktigt att du delar vår grundfilosofi. Det är därför speciellt viktigt att alla medansvariga uppmuntrar till och bidrar till att främja samarbete, lyfta varandra och en trivsam arbetsmiljö.

Tillträde omgående.

Vi vill att vår organisation ska vara en återspegling av samhället. Vi är övertygade om att mångfald på arbetsplatsen stärker konkurrenskraften genom en ökad insikt om olika kunders krav, behov och förväntningar. Vi vet att kunniga medansvariga skapar vår framgång och att grunden till vår framgång handlar om den service vi ger våra kunder.

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi på Hertz är kopplade till Unionen samt Transports kollektivavtal.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Hertz möter människors behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärlden.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hertz Sveriges affärsidé är att möta människans behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärld. Hertz Sverige representeras av cirka 500 anställda uppdelat på Hertz First Rent A Car AB samt ett nätverk bestående av franchisetagare och agenter. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna, Stockholm. Vi har även administrativt kontor i Krokslätt, Mölndal där bland annat vårt Sales Center och Customer Care Center finns, som arbetar främst med bokning och kundtjänstrelaterade frågor. Rent a Car AB innehar Master Franchiseavtalet att bedriva Hertz i Sverige. Hertz i Sverige är franchisetagare till Hertz International. Hertz i Sverige är ett företag inom Volvo personvagnar-sfären.

Liknande jobb