Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du vara med på en intressant tillväxtresa?

Hedin Mobility Group är en spännande arbetsplats som består av ett gäng härliga och duktiga människor. Här trivs du som uppskattar en varierande vardag och som föredrar att arbeta i en föränderlig miljö.

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Mobility Group växt framgångsrikt under många år. I koncernen finns många utvecklingsmöjligheter och vi vill att individer med rätt potential ska få möjlighet att växa med oss! Beläget på vårt nya huvudkontor i Mölndal finns koncernens löneavdelning som ingår i HR-teamet.

ServiceCenter Lön hanterar löner för cirka 3200 anställda fördelat över 27 av koncernens svenska bolag som omfattas av totalt 6 olika kollektivavtal. All lönehantering sker inhouse och funktionen ansvarar för hela löneprocessen.

Arbetsuppgifter
I rollen som lönespecialist ansvarar du för löneprocessen i sin helhet och ger daglig service och stöd till våra chefer i lönerelaterade frågor. Du hanterar löner för både arbetare och tjänstemän, 6 olika kollektivavtal och en stor mäng rörliga delar som provisioner, bonus och incitament. Du ansvarar även för rapportering till myndigheter, Försäkringsbolag, Fackavdelningar och andra externa och interna instanser.

Tillsammans med dina 8 lönekollegor och gänget på HR-avdelningen ansvarar ni för att ständigt hålla er uppdaterade om de senaste regelverken inom området. I rollen arbetar du efter tydligt uppsatta processer och ansvarar för ett eller några specifika bolag.

Löneavdelningen arbetar i lönesystemet Agda PS, och har även systemansvar för detta. Vi ser gärna sökande som har arbetat i systemet tidigare och har en systemkunskap där du förstår hur systemet är uppbyggt och kan anpassa det till det bättre.

Nyckelkompetenser/förmågor:
Vi söker dig som tidigare har arbetat i en liknande roll och/eller har studerat en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön/personal.

Du kan löneprocessens alla moment som rinnande vatten och har erfarenhet av personaladministrativa ärenden. Du är van vid att hantera löpande frågor kring pension, försäkringar, inkomstuppgifter och kan hantera annan sedvanlig rapportering. Erfarenhet av beräkning av rörliga löner är ett stort plus!

Vi söker dig som trivs med att arbeta i ett expansivt bolag med högt tempo, samtidigt som ett strukturerat arbetssätt är en självklarhet. För att du ska trivas i rollen behöver du vara flexibel och öppen för förändring. Nya idéer och lösningar uppskattas alltid och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och områden att ansvara för!
  Varför jobba med oss?
  Som arbetsgivare är vi bra på att ta tillvara på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

  Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldralön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinmobilitygroup.com

  Övrigt

  Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Start enligt överenskommelse.

  Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!
  Mer info
  Område
  Typ av anställning
  Sista ansökningsdag
  11 nov. 2023 (50 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Hedin Mobility Group's story began in 1985, when father and son Ingemar and Anders Hedin acquired a Mercedes-Benz and Nissan dealership in Borås, Western Sweden. Today, almost 40 years later, we have grown into one of Europe's top mobility providers with operations in 14 countries and over 8,000 employees.

  We offer a wide range of businesses, products, and services, from vehicle import and distribution to smart vehicle ownership or rental solutions. Our ambition is to continue growing and strengthen our position by creating sustainable value for our employees, partners, and the communities in which we operate.

  Liknande jobb

  Fler från samma arbetsgivare