Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group logotyp

Head of Finance INEOS Grenadier

Ansök nu
Vill du vara med på en intressant tillväxtresa?
Hedin Mobility Group är en spännande arbetsplats som består av ett gäng härliga och duktiga människor. Här trivs du som uppskattar en varierande vardag och som föredrar att arbeta i en föränderlig miljö.

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Mobility Group växt framgångsrikt under många år. I koncernen finns många utvecklingsmöjligheter och vi vill att individer med rätt potential ska få möjlighet att växa med oss!

Hedin Mobility Group som koncern växer snabbt i både Sverige och Europa. Inom dotterbolaget Hedin Adventure Car AB distribuerar vi och säljer INEOS Grenadier på 11 marknader i Europa. Med detta spännande partnerskap stärker Hedin Mobility Group sin position på den europeiska marknaden som en av de största privatägda mobilitetsleverantörerna. INEOS Grenadier växte fram genom Sir Jim Ratcliffe på hans favoritpub The Grenadier i London. Magna i Österrike anlitades för att utveckla den ultimata terrängbilen.

Arbetsuppgifter:

Är du vår nya Head of finance som är redo att hoppa på vår spännande tillväxtresa?

Du kommer ansvara för ekonomifunktionen i vårt nystartade bolag, Hedin Adventure Car, där vi distribuerar INEOS Grenadier till 11 marknader i Europa. Du kommer att arbeta i ett mindre bolag med stark tillväxt och skapa en affärsnära ekonomifunktion.

I rollen kommer du leda en ekonomiavdelning med alla delar av vad det innebär i det dagliga arbetet - allt från kund- och leverantörsresekontra, betalningar, löpande redovisning till månad, kvartals och årsbokslut. Du kommer ansvara för löpande redovisningar, kundsresekontra ink fakturering och påminnelser. Vidare kommer du ansvara för skatt, moms och inkomstdeklarationer, hantering av momsredovisning och momsfrågor samt budgetering, prognostisering och likviditetskontroll och rapportering. Du kommer att analysera omsättning och kostnader och ha ett ansvar över affärssystem.

Placeringsort är i Hedin Mobility Groups nybyggda huvudkontor i Mölndal. I rollen rapporterar du till VD.

Nyckelkompetenser/förmågor:
För att lyckas i rollen som Head of Finance INEOS Grenadier är du självständig och lösningsorienterad samt har styrkan och motivationen att gå utanför boxen. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga i ett mindre team, där vi stöttar varandra och har förmågan att förstå helhet och samband. Du motiveras, utvecklas och sporras av utmaningar och problemlösningar. Du kan självständigt planera och strukturera ditt arbeta och trivs i en föränderlig verksamhet.

Vi söker dig som:

  • Är noggrann och strukturerad
  • Har god problemlösningsförmåga
  • Vill vara med från början och påverka och sätta ramverk och processer
  • Är duktig på att sätta rutiner och arbetssätt
  • Har erfarenhet av Business Central/Navision är meriterande.
I rollen ser vi att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Rollen innebär en fantastisk möjlighet för dig som vill vara en del av ett framgångsrikt bolag med kraftig expansion och med mycket eget ansvar. I rollen ingår du i ledningsgruppen. Tjänsten är på heltid med en provanställning på 6 månader.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinmobilitygroup.com
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group's story began in 1985, when father and son Ingemar and Anders Hedin acquired a Mercedes-Benz and Nissan dealership in Borås, Western Sweden. Today, almost 40 years later, we have grown into one of Europe's top mobility providers with operations in 14 countries and over 8,000 employees.

We offer a wide range of businesses, products, and services, from vehicle import and distribution to smart vehicle ownership or rental solutions. Our ambition is to continue growing and strengthen our position by creating sustainable value for our employees, partners, and the communities in which we operate.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare