Hoppa till innehåll
Hedin Mobility Group AB logotyp

Servicemarknadschef porsche Center Göteborg

Ansök nu
Porsche Center Göteborg är en fullserviceanläggning och ingår i Hedin Performance Cars AB, som idag bedriver 6 Porsche Center i Sverige - Halmstad, Göteborg, Borås, Jönköping, Linköping och Umeå. Hedin Performance Cars är Sveriges största Porsche-återförsäljare.

Att arbeta på Hedin Performance Cars medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Performance Cars ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Om rollen

Som en del av vår resa framåt söker vi en Servicemarknadschef. I rollen har du ansvar för den dagliga driften och det övergripande ansvaret för vår servicemarknad som inkluderar både verkstads- och reservdelsavdelning samt budgetansvar. Du skapar tillsammans med teamet en effektiv och trygg arbetsplats genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. Vidare kommer du att skapa bra förutsättningar för bra kundnöjdhet.

I arbetet får du möjlighet att arbeta med omsättnings-, beläggnings- och resultatansvar för vår servicemarknad samt arbeta mot uppsatta budgetmål. I din roll ingår resursplanering, rekrytering vid behov och säkerhetsställande att rätt kompetens finns på anläggningen. Vidare har du ansvar för kapitaltillgångar som bilar, verktyg och maskiner. Du kommer ha personalansvar för en grupp duktiga medarbetare som består av 15 medarbetare. Du kommer rapportera till Platschefen på anläggningen.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av bilbranschen och en chefsroll, meritande är om du har tidigare erfarenhet som service/verkstadschef. En fordonsteknisk utbildning är också meritande. Vidare har du god datorvana och har B-körkort.

Vi tror att du motiveras av utmaningar, har drivkraft och stimuleras av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar. Du har en förmåga att entusiastiskt driva andra och att skapa en bra teamkänsla. Viktigast är att du har ett intresse av att arbeta med utveckling av processer och rutiner samt utveckling av dina medarbetar.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Som en bonus får du även jobba med ett av bilvärldens starkaste varumärken - Porsche!

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Björn Olsson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare