Hoppa till innehåll
Ansök nu
Ekonom för omgående start!

Om rollen

Car to go Sweden AB söker dig som vill arbeta med leverantörsreskontra, bokföring samt administration inom ekonomi.

Som ekonom kommer du att få arbeta brett. Men dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara registrering, kontering och bokföring av leverantörsfakturor. Kundfakturering, bokföra utbetalningar, kontoavstämning och vara ansvarig för leverantörsreskontra.

Utöver detta kommer du även att fungera som stödfunktion för företaget i stort, exempelvis som att hantera post, stötta säljorganistionen, kontakt med leverantörer både via mail och telefon. Hos oss står kunden alltid i fokus därför vill vi att du ser det som en utmaning att axla en central roll i vår organisation där du med högt kundfokus och hög ambitionsnivå föregår med gott exempel.

Placeringsort är på Car to gos huvudkontor i Mölndal som är en del av Hedin Mobility Group AB.

Din profil

Vi söker dig som är ekonom och har akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande.

Vi tror att du som är rätt för den här tjänsten är en strukturerad "doer" som är flexibel och positiv till förändringar.

Vi tror också att du är en utpräglad lagspelare med stor ansvarskänsla. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och du trivs med att tempot stundtals är högt och har förmågan att snabbt skifta fokus och kan ställa om utan att tappa fart.

Vidare har du ansvar för din prestation och har en positiv attityd till ditt arbete och dina kollegor. Intresse och en nyfikenhet att lära dig nya saker är också något vi värdesätter hos dig.

Vi söker även dig som:
  • Har en administrativ ådra
  • Har sinne för siffror
  • Har lätt att se lösningar
  • Har en hög social kompetens med fallenhet för service
  • Intresserad av ny teknik och fordonsbranschen
  • Mycket goda färdigheter i svenska och engelska-språken såväl i tal som skrift
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av tidigare arbete inom leasing eller finansiella-tjänster
  • Erfarenhet av affärssystemen Palette och Fortnox
Vi erbjuder

Ett spännande arbete i ett expansivt och dynamiskt företag med ett starkt och modernt erbjudande och mycket goda förutsättningar. Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär i en företagskultur med starkt affärs- och resultatfokus.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten är på heltid och skall tillsättas omgående. Vi behandlar ansökningarna löpande och anställning kan ske per omgående. Skicka därför din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Zeljana Lagerlöf på 031 790 01 96.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare