Hoppa till innehåll
Hedin IT logotyp

RPA Utvecklare

Ansök nu
Hedin Group befinner sig i en föränderlig tid där koncernen fortsätter växa, i Sverige såväl som i Europa. För att kunna bibehålla Hedin Groups starka position på marknaden strävar vi efter att erbjuda den bästa digitala upplevelsen åt våra kunder, där vi på Hedin IT är en central del i att möjliggöra detta. Nu söker vi en RPA-utvecklare till vårt Integrationsteam.

Funderar du på vad du kommer arbeta med i rollen som RPA utvecklare?

Låt oss berätta! Som en del av vårt integrations team kommer du att ha en betydande roll i att automatisera processer och på så sätt främja effektiviteten inom vår koncern. Du kommer att samarbeta med andra RPA-utvecklare i teamet men du kommer även att ha eget ansvar och driva dina egna projekt. Ditt arbete kommer att innebära daglig kontakt med olika avdelningar inom koncernen där du blir ansvarig för utveckling, dokumentation och förvaltning av automatiserade processer i vår UiPath-plattform.

Oavsett om du strävar efter att bredda din kompetens inom RPA-utveckling eller siktar mot att ta på dig större ansvar inom teamet kommer du att finna en mängd utvecklingsmöjligheter hos oss.

Vem är du?
För att trivas i rollen som RPA -utvecklare tror vi att du trivs i sociala sammanhang och kan leda projekt i mål på egen hand. Vi ser också att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vidare tror vi att du har:
  • Erfarenhet av automatisering inom IT-verksamhet
  • God vana i Powershell, Python eller annat skriptspråk
Om du även har erfarenhet av RPA-utveckling såsom UiPath eller linkande verktyg, SQL, VBA Macro Excel eller Visual Basic ser vi det som ett stort plus.

Om Hedin IT
Hedin IT bildades i 2017 och bistår hela Hedinkoncernen med digitala kompetenser och tjänster. Detta innefattar allt från support och drift till systemutveckling. Tjänsterna levereras till interna verksamheter i Sverige, Belgien, Nederländerna, Schweiz och Tyskland m.fl. till bolag såsom Hedin Bil och Bavaria. Koncernen har ca 8500 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor under 2022. Som en del av Hedin IT är du med och formar hur hela koncernen arbetar med IT.

Är du redo att köra vidare i karriären?
Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Jessica Samuelsson, jessica.samuelsson@hedinit.com
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin IT supports the entire Hedin Group with digital skills and services, including support and operations, as well as system development. Our services are delivered in several countries, such as Sweden, Germany, Norway, Switzerland, the Netherlands, Belgium, among others.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare