Hoppa till innehåll
Hedin IT logotyp

.net lead web

Ansök nu
Hedin Group befinner sig i en föränderlig tid där koncernen fortsätter växa, i Sverige såväl som i Europa. För att kunna bibehålla Hedin Groups starka position på marknaden eftersträvar vi att erbjuda den bästa digitala upplevelsen åt våra kunder, där vi på Hedin IT är en central del i att möjliggöra detta. Nu söker vi en Backend Lead!

Funderar du på vad du kommer arbeta med i rollen som Backend Lead?

Låt oss berätta! I rollen som Backend Lead kommer du att tillhöra Hedin ITs webbteam som dagligen arbetar med att digitalisera kundresan. Webb-teamet utvecklar och underhåller i dagsläget 27 hemsidor såsom hedinbil.se, carstore.se och bydauto.de. I din roll som Lead kommer du att agera mentor för utvecklarna i teamet. Du tar tillsammans med teamets arkitekt också det tekniska ansvaret för utvecklingen.

I din roll som Backend Lead kommer du bland annat att:
  • Representera teamet i samarbetet med andra avdelningar
  • Diskutera arkitekturen i backend tillsammans med teamets arkitekt
  • Tillsammans med teamet arbeta operativt med utvecklingen
Vem är du?
För att trivas i rollen som Backend Lead tror vi att du uppskattar att samarbeta med andra och är lösningsorienterad i ditt arbete. Du har en analytisk förmåga att förstå helheten, är social och har en vilja att lära upp och stötta dina teammedlemmar för att gemensamt nå resultat.

Vidare tror vi att du har flera års erfarenhet av:
  • .NET och C#
  • Kubenetes och DevOps i Azure
  • SQL databaser
  • Att formellt eller informellt ha lett eller stöttat ett utvecklingsteam, exempelvis som lead eller mentor.
Om du även har erfarenhet av Docker, Sitecore, frontendutveckling eller har tidigare lead-erfarenhet, ser vi det som ett stort plus.

Om Hedin IT
Hedin IT bildades i 2017 och bistår hela Hedinkoncernen med digitala kompetenser och tjänster. Detta innefattar allt från support och drift till systemutveckling. Tjänsterna levereras till interna verksamheter i Sverige, Belgien, Nederländerna, Schweiz och Tyskland m.fl. till bolag såsom Hedin Bil och Bavaria. Koncernen har ca 8500 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor under 2022. Som en del av Hedin IT är du med och formar hur hela koncernen arbetar med IT.

Är du redo att gasa vidare i karriären?
Ansök redan idag, intervjuer sker löpande! Vid frågor, välkommen att höra av dig till Elin Glad, elin.glad@hedinit.com eller på 072- 050 6238.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 nov. 2023 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin IT supports the entire Hedin Group with digital skills and services, including support and operations, as well as system development. Our services are delivered in several countries, such as Sweden, Germany, Norway, Switzerland, the Netherlands, Belgium, among others.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare