Hoppa till innehåll
Hedin IT logotyp

.NET Lead Integration

Ansök nu
Hedin Group befinner sig i en föränderlig tid där koncernen fortsätter växa, i Sverige såväl som i Europa. För att kunna bibehålla Hedin Groups starka position på marknaden strävar vi efter att erbjuda den bästa digitala upplevelsen åt våra kunder, där vi på Hedin IT är en central del i att möjliggöra detta. Nu söker vi en .NET Lead till vårt Integrations team.

Funderar du på vad du kommer arbeta med i rollen som .NET Lead?

Låt oss berätta! Du är tekniskt ansvarig för Hedin ITs egenbyggda integrationsplattform i Azure. Tillsammans med vårt internationella team jobbar du i en tydlig cloudstrategi för att samla hela koncernens integrationer. Din roll erbjuder stor variation och konstant lärande, där du ges frihet att välja arbetssätt när du tar täten i koden. Utöver din roll som utvecklare är du med i det strategiska arbetet och planering både internt på IT och mot Hedin-Groups verksamheter.

Vem är du?
För att trivas i rollen tror vi att du trivs i en samarbetsfrämjande kultur och motiveras av att agera stöttepelare och leda teamet. Vi ser också att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi ser också att du har:
  • Flera års erfarenhet av utveckling inom .NET/C#
  • Erfarenhet av Azure
  • Arbetat med SQL Server
  • Erfarenhet av Scripting
Har du även erfarenhet av arbete med integrationer, SSIS, avancerad API-utveckling eller Domain Driven Design ser vi det som ett stort plus. Likaså om du är certifierad inom Azure.

Om Hedin IT
Hedin IT bildades i 2017 och bistår hela Hedinkoncernen med digitala kompetenser och tjänster. Detta innefattar allt från support och drift till systemutveckling. Tjänsterna levereras till interna verksamheter i Sverige, Belgien, Nederländerna, Schweiz och Tyskland m.fl. till bolag såsom Hedin Bil och Bavaria. Koncernen har ca 8500 anställda och en omsättning på 53 miljarder kronor under 2022. Som en del av Hedin IT är du med och formar hur hela koncernen arbetar med IT.

Är du redo att köra vidare i karriären?
Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Elin Glad, elin.glad@hedinit.com alt 072-050 62 38.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin IT supports the entire Hedin Group with digital skills and services, including support and operations, as well as system development. Our services are delivered in several countries, such as Sweden, Germany, Norway, Switzerland, the Netherlands, Belgium, among others.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare