Hoppa till innehåll

Key Account Manager Region Väst

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?

Hedin Bil består av ett gäng härliga,
duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Hedin Bil utökar och satsar på företagsaffären.

Nu söker vi en Key Account Manager (KAM) som kommer vara med och driva vår viktiga fleetverksamhet i Region Väst. Som är en av fyra (4) regioner inom företagsförsäljningen hos Hedin Bils retailbolag. Du kommer att utgå från Göteborg. Rollen rapporterar till regionsansvarig Region Väst.

Vårt mål är att skapa den vassaste fleet-organisationen inom svensk bilhandel, och där blir du en väldigt viktig del.

Huvudsakliga ansvarsområden:
  • Bygga och upprätthålla starka och långsiktiga relationer, där deras behov förstås och tillgodoses
  • Förhandla avtal för att säkerställa ömsesidig belåtenhet.
  • Helhetsansvar för försäljning, produktmix, lönsamhet och kundnöjdhet för dina kunder
  • En rådgivande roll i partnerskapet med våra kunder och vara en central part i vårt strategiska arbete med att utveckla företagsaffären
  • Jobbar aktivt och målinriktat med uppsökande försäljning och genomför besök hos befintliga och potentiella företagskunder
  • Samarbeta med andra avdelningar inom Hedin Bil för att säkerställa en smidig drift och koordinering av våra fleetkunder.
  • Ansvara för ett antal anläggningar på regionen som du stöttar och hjälper i olika frågor rörande företagsaffären
  • Ansvarar för kundaktiviteter och fleetevent på regionen
  • Supportera och utbilda lokala anläggningar i grundläggande fleet-arbete
Vem är du?

Som person värdesätter du samarbete och trivs att tillsammans med dina kollegor arbeta mot uppsatta mål. För dig är det naturligt att skapa långsiktiga relationer och förtroende hos våra kunder och kollegor. Du har kunden i fokus och är professionell i ditt vardagliga arbete.

Arbetsuppgifterna kan variera vilket gör att du är flexibel i din natur och snabbt kan prioritera om när det krävs.

Vi söker dig som brinner för försäljning, utveckling och du har ett naturligt sinne för affärer samt arbetar strukturerat och lösningsorienterat för att nå goda resultat och tar ansvar för uppsatta mål. Du är en naturlig relationsbyggare och kan lätt skapa kontakt med människor och gillar att arbeta i team. Du är flexibel och känner stort ägandeskap för dina uppgifter och är duktig på att planera och driva ditt arbete framåt.

För att bli en framgångsrik Key Account Manager hos oss så ser vi att du har tidigare erfarenhet inom företagsförsäljning. Du brinner för kundrelationer, har ett sinne för affärer, är driven, självgående och strävar efter att ge våra kunder bästa tänkbara service och kvalitet.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i MS Office, framför allt i PowerPoint och Excel. Körkort klass B är ett krav

Nyckelkompetenser/förmågor:
Du har dokumenterad erfarenhet av liknande roll och gärna inom samma bransch. Du har erfarenhet av kvalificerad företagsförsäljning och vana att jobba mot ambitiösa mål

Utmärkt prestationsförmåga och skicklig på att förhandla. Du är van att jobba med prognosarbete och långsiktig planering för att säkerställa de mål som är uppsatta. Du är van att ta ansvar för utveckling och lönsamhet på dina kunder, nya som befintliga, samt att genomföra säljaktiviteter som planeras tillsammans med teamet. Du har eftergymnasial utbildning, goda kunskaper i Officepaketet och Körkort B. Kan kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift. God samarbetsförmåga och van vid att arbeta i team och med kollegor från olika avdelningar. Extra meriterande är det om du har erfarenhet av att ha arbetat inom några av våra system som Kobra & KSS

Varför jobba med oss?

Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se

Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Hedin Bil logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
02 dec. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 11000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kristianstad
Försäljning
Företagslogga
Uddevalla
Fordon
Företagslogga
Göteborgs stad
Fordon
Företagslogga

Liknande Jobb