Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Förman - Lackering

Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en Arbetande förman till vår lackeringsavdelning för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. Som förman är den centrala uppgiften att arbeta med tekniska problem och effektivisera verkstaden samt leda teamet . I arbetsrollen ingår att vägleda kunder i tekniska frågor och stötta billackerarna i deras daglig planering. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.

Nyckelkompetenser/förmågor:

  • Fordonsteknisk utbildning - på minst gymnasienivå - med inriktning mot karosseri och lackering.
  • Minst tre års erfarenhet av arbete inom lackering
  • Modernt tekniskt kunnande då bilarnas utrustning blivit mer avancerade
  • Meriterande är om du även har kunskaper/erfarenhet i skadekalkylering
  • Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer.
  • B-körkort
  • God datorvana och lätt för att sätta dig in i nya tekniska system
Du är noggrann och ansvarstagande med stort tålamod och har sinne för färg och form. Du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Är du dessutom serviceinriktad och en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Det viktigaste för oss är dock din inställning och nyfikenhet. Att du är driven och vill lära dig mer om yrket.

Varför jobba med oss?
Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 2000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Hela koncernen sysselsätter fler än 8000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare