Redovisningsansvarig Hedin Mobility Group AB

Redovisningsansvarig Hedin Mobility Group AB

Om jobbet

Till vårt huvudkontor söker vi en redovisningsansvarig. I tjänsten kommer du att ha helhetsansvaret för flera av våra bolag och där utveckla processer för redovisning och rapportering. Detta helhetsansvar innebär att du ansvarar för hela den ekonomiska processen, från löpande redovisning till årsbokslut för dessa bolag.

Du kommer arbeta tillsammans i ett team på fem personer som utöver redovisning även ansvarar för konsolidering, rapportering och koncernbokslut. Du rapporterar till Head of Group Accounting.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsansvarig
  • Helhetsansvar för redovisning och bokslut för moderbolaget och flertal dotterbolag
  • Månads- och årsbokslut
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Arbetsledare för ekonomiassistent
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Löpande dokumentation och uppdatering av processer och rutiner
  • Myndighetsrapportering
Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av självständigt bokslutsarbete. Du har gedigen kunskap inom redovisning och erfarenhet av årsbokslut, skatt och rapportering. Du är noggrann, analytisk, ansvarstagande och van att arbeta självständigt. Du är även positiv och samarbetsorienterad och skapar goda förutsättningar för dina medarbetare att trivas och utvecklas.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en spännande utmaning i ett tillväxtbolag. Sysselsättningsgraden är på heltid och tjänsten är en provanställning på 6 månader, med tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Boel Nilsson
Email Mejla Boel Nilsson
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.