Hoppa till innehåll
Hedin Bil AB logotyp

Platschef Ford Karlshamn

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Om rollen

Nu söker vi sig som vill bli Platschef med det yttersta uppdraget är att leda, styra och utveckla anläggningen inom tre affärsområden; bilförsäljning, verkstad och reservdelar. På anläggningen arbetar i dag 15 medarbetare inom samtliga affärsområden.

Som Platschef ansvarar du för att verksamheten leds och utvecklas i linje med företagets affärsidé, mål, vision och riktlinjer. Du säkerställer att riktlinjer, rutiner och policys efterlevs och är väl kända på anläggningen. Du har ansvar för hela anläggningens lönsamhet och du är övergripande ansvarig för att volym-, omsättnings- och resultatmål uppfylls. Du rapporterar löpande till både ledningen och dina medarbetare på anläggning hur verksamheten utvecklas.

Vi på Hedin Bil arbetar ständigt för att utveckla och förbättra vår kundnöjdhet. Här är du en nyckelspelare när det kommer till att inspirera och engagera dina medarbetare till att hela tiden sträva efter att bli ännu lite bättre. Vidare kommer du arbeta med att följa upp och säkerställa att vi möter generalagenternas krav på kundnöjdhet.

Som Platschef har du även personalansvar för de som direktrapporterar till dig - personbilssäljarna, verkstadschef och reservdelsansvarig. Att vara ledare på Hedin Bil innebär att motivera och leda personalen till ett effektivt team. Du ansvarar för att resursplanera. nyrekrytera vid behov och coacha och följa upp arbetsprestationer. Utöver personalansvaret har du också arbetsmiljöansvar vilket innebär att säkerställa att lagar, regler, förordningar och interna rutiner kopplade till arbetsmiljö/miljö efterlevs.

I rollen rapporterar du till Företagschef.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av bilbranschen, försäljning och eftermarknad/verkstad. Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och att du har arbetat i en liknande roll tidigare. Eftergymnasial utbildning inom försäljning är meritande. B-körkort är en förutsättning och du ska behärska svenska i både tal och skrift.

Vi tror att du motiveras av utmaningar, har drivkraft och en god strukturell förmåga. Du har en förmåga att motivera dina anställda och få dem att trivas på arbetsplatsen, samtidigt är du inte rädd för att säga ifrån. Vi förutsätter att du brinner för att driva verksamheten framåt och öka försäljning samt lönsamhet. Som Platschef har du ett sinne för ordning och reda samt innehar ett affärsmässigt tänkande med en förmåga att driva verksamheten mot uppsatta mål. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision - att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Vi erbjuder

En viktig roll i ett företag med stark vilja och framtidstro där utvecklingen pågår. Företaget är i en expansiv fas och regionen har hög potential och goda förutsättningar. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion, finns möjlighet utöver vanliga förmåner även vinstdelning och goda möjligheter till egen personlig utveckling.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson
Christian Zimmerman
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare