Garantispecialist

Garantispecialist

Ford Sverige Söker Garantispecialist

Hedin Motor Company AB är bolagsnamnet för Ford Sverige som är ett av landets största bolag i bilbranschen. Ford Sverige tillhandahåller tjänster och produkter för såväl produkter för såväl person- som transportbilar och representeras av fem återförsäljarkluster utspridda på 77 försäljningsställen och 92 servicepunkter. Huvudkontoret ligger i Stockholm med en filial i Mölndal och har ca 45 medarbetare. Placeringsort för tjänsten är Mölndal. Mer information på www.ford.se

Vi är just nu inne i en spännande tillväxtresa och söker därför en person som vill vara med på den. Vi söker dig som vill kunna påverka din egen tillvaro och våra kunders möjligheter till kvalitativ service.

Om rollen

Rollen ansvarar för verksamhetens interna och återförsäljarnas dagliga hantering av Garanti samt utvecklings- och förändringsarbete. Att arbetet sker i enlighet med Fords riktlinjer samt de processer, policys, lagar och förordningar som finns. Uppgifter inkluderar bland annat:

Hantera alla garantirelaterade ärenden

Uppföljning av återförsäljarens Garantihantering

Uppföljning av Fords Garantihantering mot Importör

Ansvara, hantera debet/kredit mellan återförsäljare, importör och Ford

Delaktig i utveckling av importörs system inom Garantiområdet

Delaktig i återförsäljarens Garanti utbildning

Delta vid Garanti revisioner

Hantera och administrera omleverans av fordon

Återförsäljarbesök kan förekomma i hela landet

Din profil

Vi har behov av en Garantispecialist som har kunskap om affärsfunktioner, god kommunikationsförmåga, social kompetens, strategiskt tänkande och goda organisatoriska färdigheter. Du har vidare en god förmåga att initiera förändringsstrategier, driva utveckling och ständiga förbättringar på alla nivåer i organisationen, skapa ett gott samarbete mellan funktionsgränser samt bidra till att uppnå affärsmål.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och du har inställningen att alltid se lösningar. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Vi ser gärna även att du som sökande har följande kvalifikationer:

Erfarenhet av att driva operativt som strategisk verksamhetsutveckling med inriktning på ansvarsområdena.

God engelska i tal och skrift

God förståelse för hur Servicemarknadens processer fungerar på återförsäljarnivå

God kunskap i konsumentlagar

Vi erbjuder

Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldralön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinmobilitygroup.com

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista anställningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Martin Olofsson
Email Mejla Martin Olofsson
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 apr 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.