Arbetande förman - Lackering

Arbetande förman - Lackering

Hedin Bil-koncernen består av flera dotterbolag till Hedin Group. Genom våra dotterbolag bedriver vi försäljning och eftermarknad för motorbranschen. Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund.

Att arbeta på Hedin Bil medför att vara en del av en tillväxtresa som vi vill att du ska vara med på. Du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till framfart. Hedin Bil ska vara ett företag som ser dig och din potential att utvecklas och det ska självklart vara kul att arbeta med oss!

Om rollen

Vi söker nu en Arbetande förman till vår lackeringsavdelning för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas behov och förstärka vårt team. Som förman är den centrala uppgiften att arbeta med tekniska problem och effektivisera verkstaden samt leda teamet . I arbetsrollen ingår att vägleda kunder i tekniska frågor och stötta Lackerarna i deras daglig planering. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.

Din profil

Du har en fordonsteknisk utbildning och minst tre års erfarenhet av lackeringsarbete. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt också en självklar lagspelare. Du har god datavana och lätt för att sätta dig in i nya tekniska system samt har lätt för att kommunicera och trivs med att möta nya människor varje dag.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer. Är du dessutom en glad och social person som har en stark drivkraft och ett stort engagemang för ditt arbete så kommer du att passa in hos oss.

Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du - genom ditt engagemang och din tillgänglighet - kan göra skillnad för hur kunden upplever sin kontakt med Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.

Din personlighet kommer att värderas högt då arbetet innebär att vara företagets ansikte utåt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för service och att du har inställningen att alltid se lösningar.

B körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Sysselsättningsgraden är heltid och tjänsten innebär 6 månaders provanställning. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

Välkommen med din ansökan!

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Almedin Gigic
Email Mejla Almedin Gigic
Område Mölndal
Yrkesroll Fordon, Lackerare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hedin Mobility Group är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer. Hedin Mobility Group tillhandahåller försäljning av nya och begagnade person-, transport- och lastbilar samt servicemarknadstjänster till både privat- och företagskunder. Koncernen sysselsätter fler än 6 300 personer och har cirka 240 anläggningar i åtta länder. Hedin Mobility Group representerar cirka 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader. Koncernens verksamhet omfattar därtill grossistverksamhet inom däck och reservdelar, hyrbilsbolaget Mabi Mobility AB, privatleasingbolaget Car to Go Sweden AB, företagsleasingbolaget Unifleet AB samt delägarskap i Pendragon PLC och iMove AS.