Hoppa till innehåll
MONTÖR PÅ HELTID SÖKES TILL HAVD GROUP


Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och önskar att arbeta med varierande uppgifter i ett växande företag. 

ARBETSUPPGIFTER

Som montör i produktionen för vakuumformning får du arbeta praktiskt med händerna och utföra efterbearbetning, montering, installation och kontroll. Du är delaktig i processutveckling, framtagande av processutrustning och förserier samt framtagning av prototyper och lågvolymsprodukter. Du kommer arbeta tätt tillsammans med kollegor där kunskap och erfarenheter utbyts dagligen.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och social kompetens. Vi önskar att du är driven, snabblärd, kvalitetsmedveten och noggrann. Du behöver känna ett ansvar för de produkter du framställer och endast lämna ifrån dig produkter du är stolt över. Du arbetar gärna självständigt och tar stort eget ansvar samtidigt som du deltar i gruppens utveckling.

Viktigt för tjänsten:
  • Industriell utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av montering.
Meriterande:
  • Erfarenhet av utraljudssvetsning och sammanfogning av plastprodukter.
  • Kunskap om eller erfarenhet av vakuumformning.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Havd Group. För rätt person finns goda möjligheter till att sedan gå över till en anställning direkt hos kunden

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om du har några frågor kopplade till rekryteringsprocessen eller tjänsten kontaktar du Frida Lindahl via frida.lindahl@eterni.se. Ansökningar via mail hanteras ej.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 apr. 2023 (17 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare