Hoppa till innehåll
Hager Elektro AB logotyp

Teknisk innesäljare och Support till Hager

Publiceringsdatum
19 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du intresse för eller bakgrund av elteknik, några års arbetslivserfarenhet och vill vara en del av Hagers tekniska supportteam? Vi söker nu en teknisk innesäljare som drivs av att ge riktigt bra support och att ha många sociala kontaktytor

OM OSS
Hager Elektro är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter. Bolaget tillhör det tyska familjeägda företaget Hager Group med 13 000 medarbetare, 23 produktionsanläggningar och med kunder i 96 länder. I Sverige hittar du vårt huvudkontor i Mölndal, vår marknad omfattar dock hela landet. Med 45 anställda skapas en familjär stämning, här hjälps vi åt och utvecklas tillsammans i en spännande framtidsbransch.
Vi är övertygade om att ett proaktivt arbete med hållbarhet är avgörande för att vara framgångsrika både idag och imorgon. Något vi arbetar aktivt med genom att utveckla processer och lösningar som är mer energieffektiva. Läs mer på www.hager.se

OM TJÄNSTEN
I rollen som teknisk innesäljare får du möjligheten att skapa god kännedom och kunskap om Hagers produkter. Du får också möjlighet att snabbt lära känna den interna organisationen eftersom det krävs ett nära samarbete med andra avdelningar tex Utesälj, Produkt och Operations.
I rollen ansvarar du för vår teknisk support gentemot våra kunder. Ärenden inkommer via telefon och mail där din huvudsakliga arbetsuppgift är att supportera och förse kunderna med lösningar, agera bollplank och ge support.

Supporten bemannar du från vårt kontor i Mölndal tillsammans med dina två andra kollegor i teamet. Ni hanterar tekniska frågeställningar rörande företagets produkter, vilket också kan ligga till grund för försäljning då säljarbetet primärt sker på inkommande samtal. I rollen ingår det också utgående supportsamtal mot installatörer och grossister.

OM DIG
Vi värdesätter dina personliga egenskaper och söker en lagspelare som trivs med sociala kontakter. Du är bekväm med att använda telefonen som arbetsverktyg och har förmåga att hantera olika typer av personer. Du är proaktiv tar initiativ och trivs i en händelserik vardag. Du missar inga detaljer, har bra översiktskoll och betar av dina arbetsuppgifter systematiskt med en affärsmässig approach. Vidare är du en nyfiken person som letar lösningar och har vilja att utvecklas och driva ditt arbete självständigt. Du har förmåga att lyssna in kundens behov och skapar snabbt förståelse för hur du kan leverera förstklassig hjälp till dina kunder. Slutligen ser vi också att du har ett stort intresse för teknik.

Krav för tjänsten är följande:
  • El-teknisk utbildning
  • Tre års arbetslivserfarenhet inom el/tele branschen eller likvärdigt område
  • Erfarenhet av kundkontakt
  • Flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
VAD DU FÅR
Förutom en spännande utmaning i en framtidsbransch erbjuder vi dig riktigt bra marknadsmässiga villkor och förmåner. Friskvårdstimme på arbetstid, privat sjukvårdsförsäkring och gemensamma företagskickoffer är bland annat det vi är stolta över att kunna erbjuda!

ANSÖKAN
Vänta inte - bli en del av Hagers tekniska supportteam och bidra till framtidens hållbara tekniklösningar! Ansök nu på www.hager.se/jobb

ÖVRIGT
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön

Plats: Huvudkontoret i Mölndal, Pedagogen Park

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till oss,

Anders Bengtsson, rekryterande chef, 073-413 83 03
anders.bengtsson@hager.com
Hager Elektro AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 april 2024 (40 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hager Elektro är en ledande leverantör av system, lösningar och tjänster inom elinstallation. Utbudet sträcker sig från eldistribution och kanalisation till strömställarsystem och smart fastighetsautomation för installation i bostäder och kommersiella fastigheter. Hager är ett familjeföretag som idag har över 12 000 anställda världen över. Vi är övertygade om att ett proaktivt arbete med hållbarhet är avgörande för att vara framgångsrika både idag och imorgon. Vi investerar i våra anställda och deras kompetensutveckling samt arbetar aktivt med vårt ekologiska fotavtryck genom att utveckla processer och lösningar som är mer energieffektiva. I Sverige är vi 49 anställda med huvudkontor i Mölndal.