Ekonomiansvarig till GulinsFastigheter, Göteborg

Ekonomiansvarig till GulinsFastigheter, Göteborg

Om rollen
GulinsFastigheter söker en ekonomiansvarig som får möjlighet att arbeta med och ansvara för koncernens ekonomi. Arbetsuppgifterna är kvalificerade och du kommer bland annat ansvara för löpande redovisning, bokföring och koncernredovisning. Du erbjuds ett flexibelt arbete i ljusa och fina lokaler. Om du är en person som trivs med ett stort ansvar i ett mindre bolag då kommer du trivas på denna tjänst. Det är viktigt att du tycker det är roligt att arbeta med helheten i ett bolag. Alla som arbetar i bolaget delar på arbetsuppgifter som gäller lokal- och hyresgästfrågor, såsom visning av lokaler och frågor gällande dessa. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och du rapporterar direkt till VD. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar är
  • Löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Upprätta halvårs- och helårsbokslut
  • Koncernredovisning, elimineringar, budget och prognosarbete
  • Nyckeltalsuppföljning, finansieringsfrågor
  • Hyresavisering och avtalsskrivning
  • Lönehantering
  • Ansvarig för övriga administrativa uppgifter på kontoret
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som kvalificerad redovisningsekonom alternativt ekonomiansvarig i ett mindre bolag. Är du en person som trivs i en bred roll där du får det fulla ansvaret för ekonomifunktionen, då kan denna tjänst verkligen vara något för dig. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande men inte ett krav. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, självgående, prestigelös, analytisk och flexibel. Du behöver ha god systemvana och trygg med att arbeta i Excel.

GulinsFastigheter har en god ekonomi och planerar att växa genom förvärv av ytterligare fastigheter, och utveckling av dessa.

I den här rekryteringen samarbetar GulinsFastigheter med rekryteringsföretaget Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Martin Dahlberg på martin.dahlberg@jerrie.se alt +46 763-17 07 41. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, dock senast torsdag 30 mars.
Mer info
Område Mölndal
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Ekonomichef, Skatt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Familjeföretaget GulinsFastigheter har anor från 1911 då herrekiperingen vid Järntorget i Göteborg öppnade och expanderade sedan succesivt till en landsomfattande affärskedja inom dam- och herrkonfektion. Kommersiella fastigheter förvärvades till ett stadigt växande fastighetsbestånd. Konfektionsrörelsen såldes 1988 och allt fokus lades på fastighetsbeståndet, idag koncentrerat till Göteborg och Mölndal. GulinsFastigheter har spelat en aktiv roll i förvandlingen av kvarteren kring Järntorget till en levande blandstad, där verksamheter och boende kan förenas. De första lägenheterna står klara till sommaren 2023.