Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Sommarvikariat Lager

Ansök nu
Om tjänsten

I rollen som lagermedarbetare hos vår kund arbetar är du den som ser till att lagret hålls snyggt, städat och i ordning. Det är ett arbete som ställer höga krav på förmåga att arbeta självständigt och att kunna ta tag i de arbetsuppgifter som behövs. Arbetsuppgifterna består av att hantera sortering och rensning av tekniska artiklar. Dina arbetstider är 07:00-16:00 måndag-fredag och tjänsten förväntas pågå från den 12/6 till den 22/5 och det är viktigt att du kan vara på plats alla dagar.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på lager och som har Truckkort B2.

Som person är du strukturerad, kvalitetsmedveten och självgående. Du har en hög arbetsmoral och kan driva arbetet framåt på egen hand. Du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samtidigt som du med lätthet kan anpassa ditt arbetssätt efter ändrade förutsättningar och saker som plötsligt inträffar.

Övrig information

Start: 12/6

Arbetstider: mån-fre 07:00-16.00

Plats: Malmö

Lön: Fast timlön

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Truckförare, Lagermedarbetare, Truck, Lager, Logistik, konsultuppdrag, Göteborg, Projekt, Mölndal
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget finns över hela landet men denna tjänst kommer att vara placerad på deras filial i Mölndal. Mer information om företaget kommer längre fram i processen. Tjänsten är ett konsultuppdrag från den 12/6 till den 22/7.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare